CONCERTUL DE BINEFACERE organizat de Clubul Rotary Iasi Curtea Domneasca in data de 3 martie 2011, realizat cu sprijinul celorlalte cluburi Rotary din Iasi, si cu participarea Orchestrei Simfonice a Facutlatii de Interpretare Muzicala din cadrul Universitatii G. Enescu din Iasi condusa de Dirijor Michael BECK, a avut ca finalitate strangerea sumei de 16.500 RON obtinuta din sponsorizarile partenerilor si din vanzarea biletelor.

Luni 7 martie 2011, in cadrul sedintei saptamanale a Clubului Rotary Iasi Curtea Domneasca, suma de 16.500 RON a fost donata de catre Presedintele Clubului Rotary Curtea Domneasca domnul Prof. Dr. Stefan Georgescu si de domnul Prof. Alexander RUBEL, doamnei Carmen GHERCA in calitate de Presedinte al Asociatiei Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR) filiala Iasi.

Clubul Rotary Iasi Curtea Domneasca doreste sa multumeasca pe aceasta cale membrilor cluburilor Rotary din Iasi care au participat la concert, persoanelor care au facut donatii precum si partenerilor implicati:

-    Orchestrei Simfonice a Facultatii de Interpretare Muzicala din cadrul Universitatii de Arte „G. Enescu” Iasi, sub conducerea dirijorului Michael Beck;

-    Partenerilor: Continental Automotive, Centrul Cultural German Iasi, Universitatea „Petre Andrei” Iasi, Colegiul National de Arta „Octav Bancila”, Bucium SA, Cavalerul Medieval;

-    Partenerilor media: Affichage Romania, KissFM, Magic FM, Ziarul de Iasi, Radio Iasi, Giros, Media Global Company.