Aveti o idee de actiune de voluntariat care este utila pentru comunitate, mediu sau pentru animalele fara adapost? Credeti ca aceasta idee poate fi pusa in practica de catre echipa de elevi voluntari a "Scolii de voluntariat ASCENDENT"?

Credeti ca aceasta idee va atrage alaturi de noi alti copii si tineri dornici sa se implice in actiuni de voluntariat? Atunci, scrieti-ne pentru concursul "Idei de voluntariat" si noi vom premia cele mai provocatoare ideiApoi, vom incerca in anul 2013 sa concretizam cat mai multe idei de voluntariat propuse de voi in folosul comunitatii.

Asteptam propunerile voastre accesand link-ul concursului "Idei de voluntariat" - http://www.scoaladevoluntariat.ro/actiune/19/concursul-idei-de-voluntariat.html pana la data de 20 decembrie 2012. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www,scoaladevoluntariat.ro in data de 23 decembrie 2012.

La acest concurs poate participa orice persoana, indiferent de varstadaca crede in valoarea voluntariatului. Premiile constau, in principal, in materiale si produse sportive.