TechSoup Romania si Simplon Romania, cu sprijinul Microsoft, te invata pe 13 octombrie cum poti face o aplicatie mobila cu o foaie de hartie si un creion si ce instrumente gratuite ai la indemana pentru a construi aplicatiile mobile pe care ti le-ai imaginat pentru ONG-ul tau.

Daca lucrezi sau voluntariezi intr-un ONG membru in comunitatea TechSoup Romania, cu programe educationale sau de tineret, inregistreaza-te gratuit pana pe 10 octombrie: https://eucodeweek2014.eventbrite.com (locurile sunt limitate).

Pe 13 octombrie, la TechHub Bucuresti, invata despre programare si cum sa gandesti si sa construiesti aplicatii mobile de la unii dintre cei mai buni traineri. Roxana Rugina, co-fondator Simplon Romania; Petru Jucovschi, evangelist Microsoft Romania si Laura Savu, expert in securitate Microsoft Romania, vor construi sesiuni practice care te vor ajuta sa navighezi printre notiuni fundamentale de constructie de aplicatii mobile pentru organizatia ta, chiar daca nu ai cunostinte tehnice.

“Conexiuni” sunt o serie de evenimente dedicate promovarii utilizarii tehnologiei de catre ONG-uri, organizate anual de TechSoup Romania, in parteneriat cu Microsoft. Acest eveniment face parte din EU Code Week, un eveniment anual organizat de Comisia Europeana care promoveaza programarea si tehnologia pentru cat mai multi oameni. In perioada 11-17 octombrie 2014 sunt organizate evenimente de popularizare a programarii in toate tarile EU.
 
###
Despre TechSoup Romania
TechSoup Romania organizeaza lunar traininguri online gratuite de invatare pentru ONG-uri. Pentru a participa la evenimentele lor de invatare, este nevoie sa iti inscrii gratuit organizatia in comunitatea TechSoup, urmand cativa pasi simpli descrisi aici - https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

Urmareste-i si pe Facebook pentru a fi cu un pas mai aproape de tehnologie.
 
Informatii suplimentare despre #EUCodeweek poti obtine printr-un e-mail la contact (@) techsoup.ro