Daca esti fundraiser sau conduci o organizatie pune-ti data de 18-19 aprilie in agenda si vino la Cluj, la UniversT sa afli ce s-a strans in ultimul an in fundraising-ul din Romania: donatori, metode, fonduri, experiente si bune si rele.

Anul acesta suntem la a zecea editie. Nu stim daca e mult sau putin, dar au fost zece ani intensi in care practica atragerii de fonduri a cunoscut transformari uimitoare. Si pentru ca e un an aniversar, iti promitem o editie care sa te inspire, sa te incarce cu energie si sa iti ofere perspective la care nu te-ai gandit pana acum. Si o petrecere pe cinste, cu muzica buna care pune fundraisingul in miscare.

Acum pregatim atelierele si lista cu invitati. Daca ai o experienta interesanta din care ai invatat ceva important pentru activitatea ta de fundraising  si pe care vrei sa o prezinti in atelierele Conferintei, trimite-ne un email pe conferinta@arcromania.ro pana in 15 februarie, spune-ne pe scurt care e experienta si ce ai invatat din ea si poti fi speaker la Conferinta.

Si pentru ca directorul / presedintele organizatiei tale au un rol cheie in succesul muncii pe care o faci, convinge-i sa vina cu tine. Stim ca sunt extrem de ocupati, insa stim ca si de suportul lor depinde succesul muncii tale. De aceea iti venim in ajutor cu o serie de ateliere dedicate lor.

Revenim curand cu detalii despre invitatii speciali si agenda.