Pentru ca stim ca fiecare fundraiser are nevoie de sprijin din partea managementului, anul acesta va dam o mana de ajutor ca sa va convingeti directorul sau presedintele organizatiei sa vina la evenimentul care promoveaza munca pe care fiecare dintre voi o face. Fiecare director sau presedinte primeste o reducere suplimentara de 10% ca sa vina la Conferinta!

Oferta de ateliere dedicate directorilor executivi si presedintilor de organizatii isi propune sa deschida discutia despre rolul atragerii de fonduri din comunitate si relevanta muncii pe care fundraiserul o face pentru stabilitatea organizatiei.

In plus, beneficiati in continuare de reduceri daca va inscrieti la Conferinta inainte de 26 februarie sau daca veniti in grupuri de 3 sau mai multi din aceeasi organizatie!

Nu ratati ocazia sa vedeti ce se intampla in atragerea de fonduri din Romania si care sunt cele mai noi metode folosite de organizatiile din Marea Britanie! Invitatul special de anul acesta al conferintei este Jason Potts, un cunoscut expert in media digitala. Cu o experienta de peste 10 ani in sectorul non profit si de business care fac comert online este invitat la conferinte din intreaga lume unde vorbeste despre viitorul mediei digitale pentru sectorul non profit.

Pe site-ul ARC – www.arcromania.ro gasiti agenda provizorie Conferintei (format PDF) si formularul de inscriere (format word). Pentru orice detalii sau intrebari ne puteti contacta la adresa roxana@arcromania.ro sau la telefon 0264 406 388. Persoana de contact: Roxana Sofica.