Traim intr-o perioada dinamica, in care schimbarile se petrec repede, iar organizatiile non profit trebuie sa isi adapteze modul de comunicare si solicitare la modificarile  aparute in mediu. Daca vrem sa ajungem la noua generatie de donatori, va trebui sa urmarim comportamentul si stilul de viata pe care acestia il au. Vorbim de o generatie care petrece tot mai mult timp online, care isi construieste o viata sociala online, care apeleaza frecvent la facilitatile pe care Internetul le ofera. Fara sa excludem celelalte metode, e important ca atragerea de fonduri online sa intre in practica organizatiilor.

Invitatul special de anul acesta al conferintei este Jason Potts, un cunoscut expert in media digitala. Cu o experienta de peste 10 ani in sectorul non profit si de business care fac comert online, din perspectiva planificarii de afaceri este recunoscut ca un inovator si contributor in dezvoltarea instrumentelor de comunicare, vanzare si atragere de fonduri online. Este consultant al cunoscutei organizatii Resource Alliance si este invitat la conferinte in intreaga lume unde vorbeste despre viitorul mediei digitale pentru sectorul non profit.

Cateva teme abordate la Conferinta din acest an:
-        Ce aduce piata online? Cum poate fi explorata la maxim si integrata eficient in atragerea de fonduri? Cu ce trebuie sa ne echipam sa putem tine pasul cu noile tehnologii de comunicare?
-        Cum folosim retelele sociale ca un instrument in atragerea de fonduri? Ce ne aduc retelele sociale dincolo de fonduri?
-        Cum ajungi sa ceri un million de dolari?
-        Cum strangi fonduri in vremuri de criza de la companii fara sa le ceri bani?
-        Cum transformi donatorii anonimi in sustinatori constanti ai organizatiei tale?
-        Care sunt metodele de atragere de fonduri care strang acum bani in Romania?

Cea de-a 7 editie a conferinta va avea loc in Cluj Napoca pe 25-26 martie 2010.Taxa de inscriere la conferinta este de 300 RON. Inscrieti-va acum la Conferinta si puteti beneficia de reducere daca va inscrieti inainte de 22 Februarie sau daca participa minim 3 persoane de la aceeasi organizatie.

Pe site-ul ARC- www.arcromania.ro veti gasi in curand agenda provizorie a Conferintei (format PDF) care detaliaza programul (teme si ateliere abordate), locatia evenimentului, conditii de participare. Pentru orice detalii sau intrebari ne puteti contacta la adresa roxana@arcromania.ro sau la telefon 0264 406 388. Persoana de contact: Roxana Sofica.

Va multumim si speram sa fiti prezenti la eveniment!