1 august 2011, Timişoara

FundaÅ£ia „Pentru Voi” are plăcerea de a invita persoanele cu dizabilităţi intelectuale, având calitatea de auto-reprezentanÅ£i*, la cea de-a şasea ediÅ£ie a conferinÅ£ei naÅ£ionale pentru autoreprezentanÅ£i, care va avea loc la Mamaia, în perioada 31 august - 1 septembrie. Tema conferinÅ£ei din acest an este ViaÅ£a mea – cum este şi cum aş vrea să fie”.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Economia Socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, cofinanÅ£at din Fondul Social European prin Programul OperaÅ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”

În cadrul conferinÅ£ei se va discuta pe marginea celor mai importante aspecte din viaÅ£a unei persoane cu dizabilităţi intelectuale: drumul pe care îl  parcurge în viaţă, locul de muncă, veniturile şi modul de cheltuire a banilor, modul de accesare a serviciilor medicale, drepturile pe care le are - toate acestea trecute prin cele două filtre: cum sunt şi cum şi-ar dori să fie.

InvitaÅ£ia se adresează în primul rând persoanelor care nu au mai participat la evenimente organizate de FundaÅ£ia „Pentru Voi” în cadrul proiectului “Economia socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale”.

Nu se percepe taxă de participare pentru auto-reprezentanÅ£i şi însoÅ£itori (un însoÅ£itor pentru fiecare auto-reprezentant/ organizaÅ£ie). Cazarea, masa şi transportul sunt asigurate de către organizatori.

Înscrierile se fac până cel târziu vineri19 august, prin completarea formularului online la http://www.pentruvoi.ro/. Locurile sunt limitate, iar confirmarea participării se transmite în 24 august - în baza regulilor afişate pe website.

Detalii la tel. 0356 421 216, e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro sau pe pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.

Notă: În contextul acestei conferinÅ£e, prin auto-reprezentant înÅ£elegem persoană adultă cu dizabilitate intelectuală, capabilă să ia decizii privitoare la sine şi să îşi exprime punctul de vedere.