Hippo si prietenii sai, voluntarii Asociatiilor Colors, FAST, Edu for All, Caritas, reteaua CAN si Muzeul Casa Muresenilor au intretinut atmosfera in parcul Titulescu din centrul Brasovului, oferindu-le copiilor o zi de neuitat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, 1 iunie.

Cateva sute de copii au navalit in parcul central din Brasov, incepand cu ora 11, elevi de gradinite si scoli generale din Brasov, Sercaia, Sacele, Sanpetru si Ploiesti, precum si beneficiari de la organizatii locale, dornici sa se intreaca la Stafeta culorilor si sa ia parte la atelierele pregatite de voluntari. Copiii s-au pictat pe fata, si-au facut costume din hartie, au invatat sa modeleze lutul, au pictat pe role de hartie si s-au jucat fara incetare. La Stafeta au luat parte 31 de echipe, castigatorii primind diplome si premii oferite de Biblioteca G. Baritiu.

Poze de la eveniment gasiti pe pagina de facebook www.facebook.com/asociatiacolors, la sectiunea poze.

Asociatia Colors si-a propus sa realizeze si alte evenimente similare, cu ajutorul partenerilor din comunitate. Cei care doresc sa se implice institutional sau ca voluntari, pot contacta Asociatia pe email sau prin intermediul site-ului www.plinideidei.ro.

Evenimentul Hippo si prietenii sai a fost sustinut si de catre Inspectoratul Scolar Judetean, iubescbrasovul.ro, Adevarul si stiribrasov.ro.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe as_colors@yahoo.com sau la telefon 0745052151.