Fundatia "Pentru Voi" din Timisoara a redeschis brutaria de la Sacalaz! Pentru inceput brutaria produce cornuri si chifle simple sau cu sare, dar in primavara acestui am vom oferi o paleta mult mai larga de produse de panificatie, ditre care enumeram : cornuri cu seminte, cu faina integrala si cu ciocolata.

Cornurile sunt gustoase si proaspete, sunt ambalate individual, nu contin E-uri si merg bine la cafea! Brutaria respecta standardele de calitate HACCP si are toate avizele de functionare.

Clientii nostri se pot delecta cu ceva delicios si pot contribui in acelasi timp la bunul mers al primei brutarii din tara unde lucreaza tineri cu dizabiliati intelectuale.

Recomandam celor afectati de criza, care nu mai pot mari salariile angajatilor in acest an, sa le ofere macar un corn prospat pe zi fara niciun cost suplimentar, folosind banii care se vireaza lunar la bugetul de stat pe baza Legii 448/2006.
Pentru mai multe detalii despre productia brutariei ne puteti contacta la telefon 0256 228 062 sau e-mail comenzi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Elisabeta Varga.    
 
 
Conform Legii 448/2006, art.77 toate persoanele juridice care au mai mult de 50 de angajati sunt obligate prin lege sa angajeze 4% persoane cu dizabilitati. In caz contrar, pot alege intre doua optiuni:  sa plateasca lunar statului o suma egala cu  50% din salariul de baza minim brut pentru fiecare persoana cu handicap care ar fi trebuit angajata sau  sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate de ANPH, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat. Fundatia Pentru Voi a obtinut autorizarea unitatii sale protejate de catre ANPH.