Asociatia Colors invita seniorii din Brasov sa ia parte la un atelier de creativitate care va avea loc in 28 martie, ora 10, in mansarda Casei Baiulescu.

Asociatia Colors lanseaza din aceasta luna o noua activitate de timp liber, destinata seniorilor din Brasov, dornici sa iasa din rutina zilnica. Astfel persoanele peste 55 de ani sunt invitate sa devina creative si sa redescopere lumea lucrurilor frumoase, confectionate manual, in ton cu anotimpul existent. Pe parcursul atelierului, seniorii vor fi ghidati de catre voluntari ai Asociatiei.

Atelierul face parte din programul “Zona de miscare” care se adreseaza seniorilor si urmareste mentinerea unui stil de viata sanatos, prin practicarea cu regularitate a activitatilor de miscare, mentinerea independentei si autonomiei personale, cresterea gradului de socializare si a implicarii in comunitate. Programul initiat in luna aprilie a anului trecut, in Sibiu a implicat pana in prezent 56 de varstnici in activitati de mobilizare, activitati nonformale și de voluntariat.

“Atelierul de creativitate este o activitate pentru corp, minte si suflet. Cream lucruri frumoase, miscam degetele, ne imbunatatim concentrarea, ne aducem aminte de lucrurile pe care obisnuiam sa le facem in tinerete. O ora placuta petrecuta in compania altor seniori inseamna sa ne mentinem sanatosi si cu zambetul pe bune” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Aceasta editie a atelierului de creativitate pentru seniori este finantata din 2% directionati din impozitul pe anul 2009 catre Asociatia Colors.

Pentru inscrieri si alte informatii va rugam contactati Asociatia Colors, telefon 0745052151 sau completati formularul de inscriere aflat pe site-ul www.plinideidei.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.