Vino sambata, 9 iulie sa te premiem! Adu cu tine un prieten!
Alearga pentru cineva drag care se lupta cu durerea sau in memoria cuiva drag pe care il porti in suflet! Vino la start cu o fotografie sau un mesaj pentru persoana careia ii dedici alergarea. Poate fi cineva drag care se lupta cu boala, cu durerea sau pe care il/o porti in suflet, un erou in viata sau care nu mai este dar te mobilzeaza, te motiveaza in fiecare zi.

CROSUL „Alearga TU pentru Ei!” este dedicat bolnavilor incurabili pacienti HOSPICE Casa Sperantei si invita la start copii si adulti, alergatori amatori si chiar incepatori dar nu ii exclude nici pe profesionisti, chiar daca acestia pot primi doar diplome.



Daca in anii trecuti crosul a atras 150 de alergatori speram ca in acest an sa dublam numarul de participanti fiindca fiecare inscris este incurajat sa inscrie inca un prieten. In 2011 sunt alaturi de noi cativa prieteni dragi pe care suntem onorati sa vi-i prezentam si sa-i lasam sa va impartaseasca experiente extraordinare pana pe 9 iulie, si chiar si dupa aceea fiindca sigur veti fi dornici!

Crosul se desfasoara in Brasov, in parcul Nicolae Titulescu (vizavi de Hotel Aro Palace). Distantele de alergat sunt de: 470 m pentru copiii pana la 11 ani, 2 km pentru 11-18 ani si 4,3 km pentru alergatorii peste 18 ani. Pentru a oferi o sansa in plus celor care considera ca nu pot alerga 4, 3km invitam la start si echipe: stafeta 2 persoane (peste 18 ani) si familii de 3 persoane.  Alergatorii la cursa familiilor vor avea libertatea sa decida cum alearga cei 2 km: toti impreuna, fiecare pe rand sau cate doi si sunt incurajati sa-si creeze si sa se faca remarcati prin “uniforma familiei” sau prin „blazonul familiei”, mai ales daca acesta face referire la o persoana draga.

Fondurile colectate la acest eveniment vor contribui la alinarea suferintei celor 1700 de copii si adulti cu cancer si alte boli incurabile care beneficiaza gratuit de ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei.
Organizatori: Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, Primaria Municipiului Brasov, Directia Sport si Tineret Brasov, in parteneriat cu Asociatia Bucharest Running Club.
Crosul constituie un antrenament public pentru Bucharest International Marathon din 9 octombrie 2011. HOSPICE Casa Sperantei este onorata sa fie cauza caritabila asociata maratonului, inca din 2009.
Sprijinul mass media si al tuturor sustinatorilor nostri este esential pentru reusita evenimentului. Toti cei care doresc sa ne ajute pot solicita materiale de promovare in format digital (comunicat, macheta, ebanner, clip) la cros@hospice.ro.
 
Sa invingem durerea este greu…Dar cu tine este posibil!



***
Fundatia HOSPICE Casa Sperantei alearga de 19 ani!
De 19 ani Fundatia HOSPICE Casa Sperantei ingrijeste adulti cu cancer si copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale. Anual ingrijim 1.700 de bolnavi incurabili.
Pentru cei care se confrunta direct cu durerea si acceptarea unui diagnostic de boala incurabila, ingrijirea oferita de HOSPICE Casa Sperantei reprezinta sansa de a continua sa se bucure de viata, de familie, de prieteni, puterea de a zambi.

Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezinta solutia de a face fata unei situatii foarte solicitante si de a simti ca poate fi de ajutor pentru cel drag aflat in suferinta si il poate vedea traind in demnitate, fara durere. Noi, echipa HOSPICE simtim zi de zi ca efortul de a aduce in viata acestor copii si adulti bucurii, liniste si normalitate, ne face oameni.

Ei sunt eroii nostri care se lupta cu durerea, iar noi luptam alaturi de ei.
Ca sa fim mai puternici, ca sa putem ramane alaturi de ei, implica-te!
Ajuta-ne sa oferim gratuit ingrijirea de care au atat de mare nevoie.

Contact
Laura Iosub
laura.iosub@hospice.ro
0728130081