Sambata, 9 iulie, incepand cu ora 8:00, HOSPICE Casa Speranţei, lider in ingrijirea paliativa a bolnavilor incurabili copii si adulti da startul la examenul de caritate.

Toata lumea, de la mic la mare este binevenita sa participe la crosul HOSPICE Casa Sperantei pentru ca astfel sa contribuie la alinarea durerii a 1700 de bolnavi incurabili.

Noutatea la cea de a 3-a editie a crosului „Alearga tu pentru ei!” este cursa pentru familii. Asadar nu considerati ca sambata asta nu puteti veni la cros pentru ca  nu aveti cu cine lasa copiii! Ii luati cu voi si alergati cu ei sau le aratati cum pot sa fie cei mai grozavi suporteri pentru familie! Echipele familii vor avea libertatea sa decida cum alearga cele 3 ture de parc: toti impreuna, fiecare pe rand sau grupati cate doi, si sunt incurajati sa-si creeze si sa se faca remarcati prin “uniforma familiei” sau prin „blazonul familiei”, mai ales daca acesta face referire la o persoana draga.

Toti concurentii vor aduce la start o fotografie sau un mesaj pentru persoana careia ii dedica alergarea. Poate fi cineva drag care se lupta cu boala, cu durerea sau pe care il/o poarta in suflet, un erou care ii motiveaza in viata. Contributia caritabila a concurentilor se poate limita la donatia de inscriere, dar ii incurajam sa incerce mai mult de atat: sa-si mobilizeze prietenii si colegii pentru a asigura o zi fara durere pentru un pacient HOSPICE (350 lei).

STARTUL la prima categorie se va da la ora 9:15. Startul la fiecare categorie se da separat pentru feminin/masculin (se poate da impreuna numai in cazul unui numar mic de inscrisi/categorie). Premierea se face dupa fiecare categorie sau dupa doua categorii.
startul se da la ora 9:15 pentru prima categorie    limita maxima de timp    distanta de parcurs    ture    donatia de inscriere

Copii individual 6-10 ani - 5 min - 470 m - 1 mica - 20 lei
Copii individual 11-14 - 20 min - 2160 m - 3 mari - 20 lei
Copii individual 15- 18 - 20 min - 2160 m - 3 mari - 20 lei
Echipe familii 3 pers - 45 min - 3 x 720 m - 1 mare/pers - 50 lei
Adulti individual 19- 45 ani - 45 min - 4320 m - 6 mari - 30 lei
Adulti individual peste 45 ani - 45 min - 4320 m - 6 mari - 30 lei
Stafeta  de 2 pers peste 18 ani - 45 min - 2 x 2160 m - 3 mari/pers  - 30 lei/pers

Pe baza carnetului de student alergatorii peste 18 ani achita o donatie de 20 lei.    

Copiii prescolari vor contribui cu o donatie minima de 10 lei.

Crosul se desfasoara in Brasov, in parcul Nicolae Titulescu (vis-a-vis de Hotel Aro Palace). Inscrierile si ridicarea numerelor de concurs incepe la ora 8:00, la foisorul de sah.

Organizatori: Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, Primaria Municipiului Brasov in parteneriat cu Asociatia Bucharest Running Club.
Crosul constituie un antrenament public pentru Bucharest International Marathon din 9 octombrie 2011. HOSPICE Casa Sperantei este onorata sa fie cauza caritabila asociata maratonului, inca din 2009.
Mai multe informatii pe www.hospice.ro si cros@hospice.ro.
Fundatia HOSPICE Casa Sperantei alearga de 19 ani!

De 19 ani Fundatia HOSPICE Casa Sperantei ingrijeste adulti cu cancer si copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale.

Anual ingrijim 1.700 de bolnavi incurabili.
Pentru cei care se confrunta direct cu durerea si acceptarea unui diagnostic de boala incurabila, ingrijirea oferita de HOSPICE Casa Sperantei reprezinta sansa de a continua sa se bucure de viata, de familie, de prieteni, puterea de a zambi.

Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezinta solutia de a face fata unei situatii foarte solicitante si de a simti ca poate fi de ajutor pentru cel drag aflat in suferinta si il poate vedea traind in demnitate, fara durere.
Noi, echipa HOSPICE simtim zi de zi ca efortul de
a aduce in viata acestor copii si adulti bucurii, liniste si normalitate, ne face oameni.

Ei sunt eroii nostri care se lupta cu durerea, iar noi luptam alaturi de ei.
Ca sa fim mai puternici, ca sa putem ramane alaturi de ei,  implica-te!
Ajuta-ne sa oferim gratuit ingrijirea de care au atat de mare nevoie.