Pana pe 24 decembrie, Crucea Rosie Romana-Filiala Sector 4 pune la dispozitia familiilor, gradinitelor, scolilor si firmelor din Bucuresti “Serviciul de Mos Craciun”. In schimbul unei donatii, acestia il pot inchiria pe Mos Craciun pentru a imparti cadouri copiilor, angajatilor sau partenerilor de afaceri.

Actiunea are ca scop strangerea de fonduri. Acestea vor fi folosite ulterior pentru un proiect de educare a elevilor in privinta acordarii primului ajutor.

“Serviciul de Mos Craciun” va fi asigurat de 35 de voluntari. Ei sunt organizati in echipe formate dintr-un Mos Craciun, 2 craciunite si 2 spiridusi. O asemenea echipa poate fi "inchiriata", pentru a asigura animatia si buna dispozitie la petrecerile organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Echipa lui Mos Craciun la o serbare de la gradinita. 

Cei care solicita serviciul ii pot da "Mosului" si o lista cu numele participantilor, impreuna cu lucrurile rele sau bune pe care le-au facut. "Mosul" va pregati un scenariu, care va oferi credibilitate evenimentului, in cazul copiilor, sau amuzament, in cazul companiilor.

Tarifele pentru inchiriere sunt:

    * pentru familii - 150 lei
    * pentru gradinite, scoli sau ONG-uri - 300 lei
    * pentru firme - 450 lei

Plata se va face pe baza unei chitante cu titlu de donatie catre Crucea Rosie si, daca este cazul, a unei facturi fiscale. 

Programarile se pot face la telefonul 0752.442.893 sau prin e-mail, la adresa voluntari@crucearosie-sector4.ro

Articolul integral pe www.responsabilitatesociala.ro