Fundatia “Alaturi de Voi” Romania a lansat in data de 1 martie 2010, campania “2% semn de viata!” sub sloganul “Cu 2% directionati bine, poti schimba 100.000 de destine!” – in fapt, o cerere catre comunitate de a sprijini activitatea organizatiei prin directionarea a 2% din impozitul pe venitul global ce este retinut fiecarui angajat anual.

Sumele colectate prin aceasta campanie vor fi investite astfel:

  • In campanii de informare in vederea prevenirii transmiterii infectiei cu HIV - peste 21.000 de tineri urmand sa participe direct la campanii realizate de ADV Romania si 79.000 de utilizatori unici ai platformei de noua site-uri a organizatiei, ce vor primi informatii la zi in domeniul HIV/SIDA.
  •  In achizitionarea materiei prime pentru produsele realizate in cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco, de catre cei 29 de tineri cu handicap angajati in 2009, astfel, ADV Romania va intoarce sumele colectate prin directionarea a 2% din impozitul pe venitul global in servicii acordate comunitatii.

 ”Si anul acesta fundatia noastra isi propune sa atraga fonduri din comunitate promovand posibilitatea de a directiona 2% din impozitul pe venitul global. Si pentru ca puterea exemplului conteaza, Daniel Buzdugan a decis sa investeasca incredere in organizatia noastra si sa directioneze 2%, mai mult sa fie chiar promotorul acestei campanii. Vreau sa multumesc foarte mult celor care au directionat 2% in anii trecuti si ii ivit sa acceseze www.doilasuta.eu pentru a vedea rezultatele investitiei lor” –a declarat Angela Achitei, presedinte ADV Romania.

Campania va fi derulata prin sprijinul partenerilor media – Radio Iasi, Radio VoxT, TeleM, Buna Ziua Iasi, Iulius Mall, Media Factory, Vision Media si CITY TV pentru care le multumim foarte mult.

 De asemenea, in Iulius Mall, vor fi postate people stopper-e sub forma de inger care contin informatii privind directionarea a 2%, de care sunt atasate formulare 200 / 230, care odata completate pot fi depuse personal la Administratia Financiara sau inmanate la Biroul Informatii de la parterul Iulius Mall, urmand a fi duse la Administratia Financiara de catre angajatii ADV Romania.

Mai multe detalii privind campania si descarcarea formularelor 200 sau 230 pentru directionarea a 2% pe www.doilasuta.eu sau la tel. 0745609209, sau e –mail: office@alaturidevoi.ro persoana de contact Angela Achitei, sau 0740513864 - persoana de contact Mihaela Munteanu.