Incepand cu luna august, la inchirierea unei biciclete din centrele Cicloteque din Parcurile Herastrau, Titan si Drumul Taberei, utilizatorii vor primi si o pereche de casti colorate si un MP3 player Canyon cu playlist de la Radio 21. Dupa o plimbare mult mai agreabila prin parc, castile si MP3 player-ul trebuie returnate in centru impreuna cu bicicleta. Oferta Canyon este valabila in centrele Cicloteque pana la finalul sezonului de mers cu bicicleta.
 

Cicloteque continua seria surprizelor pentru utilizatorii Cicloteque in sezonul 2011. In centrele de inchiriere din Parcurile Herastrau, Titan si Drumul Taberei, utilizatorii primesc, pe langa bicicleta si echipament de protectie, o pereche de casti Canyon si un MP3 player la fiecare plimbare prin parc. Radio 21 a conceput un playlist cu muzica mixata de mai multi DJ ai postului (DJ Dark, DJ Razz, DJ White etc.) special pentru acest parteneriat, iar castile colorate si MP3 player-ele oferite de Canyon le vor face biciclistilor Cicloteque plimbarile mai vesele.

"Canyon inseamna energie, culori si personalitate. Aceasta colaborare este una fireasca, tinand cont de faptul ca atat Canyon, cat si Cicloteque se adreseza unui public activ, dinamic",spune Ruxandra Dobre, Product Line Manager Canyon si Prestigio.

Canyon incurajeaza, prin aceasta colaborare, miscarea in aer liber si mersul pe bicicleta, care au beneficii pentru sanatat e si mediu. Produsele Canyon se potrivesc, astfel, foarte bine cu spiritul Cicloteque, devenind niste accesorii indispensabile unei plimbari in care vrei sa te simti bine.




***
Note pentru jurnalisti

1. Cicloteque este o retea de bike-sharing cu cinci centre de inchiriere biciclete in Bucuresti: la Facultatea de Drept si in parcurile Herastrau, Tineretului, Drumul Taberei si Titan. Noutatea serviciului Cicloteque o reprezinta posibilitatea inchirierii bicicletei dintr-un centru si returnarea in alt centru.

In 2011, Cicloteque pune la dispozitia doritorilor 400 de biciclete si echipamentele de protectie (antifurt, casca de protectie, manusi, genunchiere etc.) necesare depla sarii in siguranta. Inchirierea si rezervarea bicicletelor se poate face si online prin intermediul sistem de inregistrare a utilizatorilor pe site-ul www.cicloteque.ro. Tarifele de inchiriere a bicicletelor sunt foarte prietenoase: 2 lei pe ora, 10 lei pe zi sau 20 lei pentru doua zile, iar studentii, pensionarii si somerii beneficiaza de tarife speciale, reduse la jumatate.

11.970 de utilizatori s-au inscris in 2010 in sistemul Cicloteque, beneficiind de avantajele oferite de acesta, iar bicicletele au fost inchiriate de peste 20.000 de ori. Cele 300 de biciclete disponibile au fost inchiriate pentru un total de 35.000 de ore, ceea ce la o medie de 10 km parcursi pe ora reprezinta o economie de 52,5 tone de CO2 emise in atmosfera.



2. Canyon este un brand vesel si dinamic care ofera o gama larga de electronice si periferice, accesibile si usor de folosit, unui publi c cat mai larg. Gama de produse Canyon se bazeaza pe angajamentul de a oferi produse la moda, la preturi competitive, fara a compromite calitatea acestora. Fondat in 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede in industria sa in Asia, EMEA si America de Sud.

Canyon are disponibile pe piata 2 editii limitate de produse: Rising Sun si Stripes.

Pentru mai multe informatii, intrati pe pagina de Facebook: www.facebook.com/CanyonRomania.

 
Informatii suplimentare:
Anamaria Bogdan, Director comunicare MaiMultVerde, email anamaria.bogdan@maimultverde.ro, tel. 0755 224816