Cu sprijinul Asociatiei Internationale de Arta Contemporana «d.fleiss & east west artists» –Stuttgart (Germania) Zeci de lucrari au fost donate de Artisti din intreaga lume pentru a se infiinta primul Centru Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte.

Poti fii TU FONDATOR al primului CENTRU GIFTED EDUCATION din Romania, participand la Licitiatia de Arta (eveniment caritabil) ce va avea loc  joi, 29 octombrie, ora 18.30 la CASA VERNESCU, Calea Victoriei 133.
 
Cumparand o lucrare devii donator si totodata, fondator al centrului. Este o ocazie unica sa te implici activ pentru o cauza nobila! Iar numele tau va fi trecut in lista FONDATORILOR.

Pentru mai multe detalii online: http://giftededu.org/invitatie-vernisaj-si-licitatie

Va invitam sa ne faceti o vizita in galeria Online a fotografiilor de la Vernisajul expozitiei internationale PAY IT FORWARD (DAU MAI DEPARTE), expozitie realizata cu sprijinul Asociatiei Internationale de Arta Contemporana «d.fleiss & east west artists» – Stuttgart (Germania).Credit Foto: Lucian Calugarescu

Donatori (in ordine alfabetica):
CUZINA
ERENUS Özlem Kalkan
FLEISS Dorothea
FRACZEK Bartosz
GANDOUIN Joëlle Claudel
GERTRAUD Eder
KARANKIEWICZ Wlodzimierz
KOMIVES Andor
KOSELA Tadeusz
KWECLICH Jaroslaw
MARGOS GHERASIM Maria
NASH Mary
NOLAN Emily
OPREA Maia Stefana
OCHSENFELD L. Elisabeth
ORFESCU Cris
PARASCAN Gheorghe
PILICHOWSKA Anna
PROTA GIURLEO Antonella
PAN Ping Yu
RADU Mihai Bogdan
TAR Aurel
TOGNAQ Anne (Maria Antoniac)
TOLAN Vasile
TRAISTARU Mirela

Speram ca aceste lucrari de arta ce au luat nastere din mainile unor artisti internationali de renume si au fost donate sa conduca la implinirea visului a mii de copii talentati din Romania.

RSVP la email pr@giftededu.org sau la 0729-029484.