In perioada  12 – 15 iunie 2012 la Bucuresti, la Hotelul IBIS Palatul Parlamentului se va desfasura un Curs de economie sociala, in cadrul proiectului "Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale" derulat de Fundatia "Alaturi de Voi" Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala "Il Poliedro" Italia. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale".

La cursul realizat de Fundatia Motivation Romania participa 20 de persoane, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si ai autoritatilor publice locale. Acestia vor primi detalii cu privire la organizarea structurilor de economie sociala, legislatia romaneasca in domeniul economiei sociale, planul de afaceri, managementul resurselor umane, marketing, PR si vanzari in cadrul acestor structuri, precum si trei modele de economie sociala  dezvoltate de partenerii in proiect - Cooperativa Sociala IL POLIEDRO Italia,  unitatea protejata autorizata Util Deco dezvoltata si sustinuta de  ADV Romania si Clinica Motivation, afacere sociala a Fundatiei Motivation Romania.

Detalii cu privire la derularea proiectului va poate oferi Anca Prisacarucoordonator national proiect ADV Romania la tel. 0757110233, email. anca.prisacaru@alaturidevoi.ro sau Oana Grosu, coordonator proiect Motivation, la tel. 0725133144 sau email: o.grosu@motivation.ro.