Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, partener in cadrul proiectului „Incluziune sociala si pe piata muncii prin intreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560), alaturi de Consiliul Judetean Alba, in calitate de beneficiar si Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS), Structural ConsultingTM Group si Die Querdenker, in calitate de parteneri, anunta organizarea unui curs gratuit de perfectionare ”Manager de proiect” pentru regiunea Centru si Nord-Vest. Cursul se adreseaza managerilor sau viitorilor manageri in economia sociala. De asemenea, la curs pot participa si angajati ai unor organizatii non-guvernamentale care intentioneaza sau deja intreprind activitati de economie sociala.

 Cursul va avea loc intre 15 si 18 iulie 2013, in cadrul Complex Apollo, Sangeorgiu de Mures, judetul Mures.

Teme esentiale pentru perfectionarea calitatilor unui bun manager vor fi abordate, printre care scopul si obiectivele unui proiect, ciclul proiectului, instrumente de analiza, planificare si control, elaborarea bugetelor, finantarea proiectului etc. Cursul este format dintr-o parte teoretica si una practica. Cursul se va finaliza printr-un examen scris si o proba practica si o diploma certificata de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta CNFPA).

Cursul se adreseaza persoanelor din mediul privat, care detin functii de conducere si persoanelor care provin din organizatii non-guvernamentale, din regiunile Centru si Nord-Vest si va fi derulat in limba romana.
 
Alte informatii:

•     Cursul este gratuit.
•    Se asigura din partea organizatorilor transportul din Cluj-Napoca pana la destinatie si retur, cazarea, pauze de cafea si principalele mese (mic dejun, pranz si cina).
•    Examenul va avea loc la Hotel Belvedere, in Cluj-Napoca, in data de 22-23 iulie 2013 (cazare asigurata); pentru ziua examenului nu se deconteaza transportul.
•    Cei selectati vor fi anuntati telefonic.

 
Sursa: civitas.ro
 

Persoana de contact:
Incze Andrea
Telefon mobil: 0740 063 682
Telefon fix: 0264/590.554
Fax: 0264/590.555
E-Mail: cursuri@civitas.ro
Website: www.civitas.ro