Investeste o zi ca sa ai un plan realist, dar ambitios de atragere de fonduri pentru 2013 in organizatia ta. Daca ai deja un plan, e o buna oportunitate sa primesti feedback si sa il imbunatatesti.
 
In prima parte a zilei, vei face o diagnoza a atragerii de fonduri in organizatia ta. Vei afla daca si ce oportunitati exista pe care nu le exploatezi, apoi vei analiza strategii de atragere de fonduri si vei vedea care se potriveste organizatiei tale in functie de diagnoza facuta.
 
Dupa pranz, vei elabora principalele obiective si activitati ale planului in functie de strategia aleasa.
 
La finalul cursului vei avea un audit al activitatii de atragere de fonduri, vei avea definita o strategie cu obiective si activitati SMART.


Dupa ce te intorci acasa si iti finalizezi planul ai acces la o sesiune de consultanta prin email/telefon/skype cu feedback pentru planul final.

Cursul se adreseaza fundraiserilor care au experimentat metode de atragere de fonduri si au inteles importanta planificarii realiste si monitorizarea rezultatelor pe parcursul anului.

Cursul are loc in data de 14 februarie, in Bucuresti. Numarul de locuri este limitat la 10 organizatii. Din partea unei organziatii pot participa doi reprezentanti. Cursul va avea un numar maxim de 16 participanti.

Taxa de participare este de 100 de lei si acopera pauzele de cafea, materialele de curs si sesiunea de consultanta finala.


Pe scurt:
Curs: Planificarea atragerii de fonduri
Data: 14 februarie (9.30 am – 17.30 pm)
Locatie: Bucuresti (Orlando nr.4, Bucuresti, zona Piata Victorieisediul RAF)
Trainer: Catalin Gheorghe, director comunicare, ARC
Taxa: 100 lei
Termen limita inscrieri: 8 februarie
Inscriere pe: arcromania.ro
Detalii suplimentare: roxana@arcromania.ro


Daca nu ai aflat inca despre celelalte cursuri planificate de ARC in acest an, intra aici