Cursul "Metode de atragere de fonduri din comunitate" va avea loc in perioada 22-24 noiembrie 2011 in Bucuresti.

Atragerea de fonduri este o stiinta, exista formule, exista metode si canale astfel incat sa puteti atrage bani. Nu putini si nu sporadici. Ci bani care sa sustina organizatia si sa o faca sa creasca. Acest curs este pentru a le afla, ca sa aveti success este nevoie de munca personala si sustinerea organizatiei. Dar stim ca se poate si va spunem cum!

Daca esti fundraiser de putina vreme in organizatie si ai nevoie de informatii despre metode de atragere de fonduri, de idei noi si de o structura care sa te ajute sa iti organizezi munca, ARC iti propune un curs in care vei afla ceea ce te intereseaza despre atragerea de fonduri din comunitate.

Iata 5 intrebari la care vei gasi raspuns in cursul de metode si care te vor ajuta sa faci fundraising la tine in organizatie:
-    Care sunt momentele de putere pe care tu le poti stimula intr-o intalnire fata in fata?
-    Cat se doneaza in Romania?
-    Merita sa investesti in metode care se adreseaza donatorilor individuali mici sau e mai bine sa abordezi companii?
-    De ce retelele sociale sunt importante in atragerea de fonduri?
-    Care sunt indicatorii de evaluare in atragerea de fonduri care te ajuta sa vezi daca planul tau merge in directia buna sau nu?

Nu uita, 22-24 noiembrie, cursul de fundraising! Data limita de inscriere este 18 noiembrie.

Intra pe www.arcromania.ro pentru a afla toate detaliile despre curs, sa completezi formularul de inscriere si sa consulti agenda.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la adresa roxana@arcromania.ro sau la tel 0720036845. Persoana de contact: Roxana Sofica.