Sambata, 31 octombrie 2009, incepand cu ora 23.00, Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania si partenerii sai - Club Apollo si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Mures, va invita la Petrecerea de Halloween.

Pentru ca petrecerea organizata la Club Apollo sa fie cat mai bogata, organizatorii au programat si o campanie de informare privind transmiterea infectiei cu HIV si riscurile asociate consumului de droguri.

„Vrem sa tragem un semnal de alarma asupra riscurilor la care se expun tinerii daca nu isi insusesc un comportament responsabil si credem ca astfel de informatii pot fi strecurate printre momentele de divertisment astfel incat mesajul sa fie cat mai eficient transmis. Nu trebuie sa uitam nici macar in momente de petrecere ca in Romania, calea preponderenta pe care se transmite HIV este cea prin contact sexual neprotajat si ca alcoolul si celelalte droguri sunt factori favorizanti pentru comportamentul iresponsabil. Noi suntem alaturi de tineri si la distracţie dar ii vrem responsabili si sanatosi.” – a precizat Carmen Speranta Ciulea, director al Centrului Mures al ADV Romania.

In program mai sunt cuprinse si concursuri cu premii surpriza, dansul mastilor, precum si distribuirea de prezervative ...dovleci.

Detalii cu privire la eveniment pot fi obtinute la numarul de telefon 0757/110253, e-mail advms@alaturidevoi.ro persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, Director Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.