Miercuri, 12 decembrie, la ora 20.00, la Hotelul JW Marriott, sala The Grand Ballroom, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului de caritate „Daruieste o noua viata”.

Evenimentul este organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand in beneficiul copiilor defavorizati de la Organizatia Umanitara CONCORDIA.  In 2012, Fundatia Bright Light si Olga Gudynn International School au devenit partenerii The Grand in organizarea evenimentului.

Evenimentul va fi moderat de Andreea Esca, iar momentele artistice vor fi oferite de  Damian Draghici, Pavel si Cleopatra Stratan, care vor canta alaturi de copiii talentati de la CONCORDIA.

Vor fi licitate obiecte vestimentare si de arta, bijuterii si alte accesorii de lux oferite de designeri romani consacrati si personalitati publice, printre care Corina Ungureanu, Anca Rusu, Adina Buzatu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette by Cristina Batlan, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glavan si Wilhelmina Arz.

Maestrul Leonard Iozefini va modera licitatia si va oferi copiilor si oaspetilor un moment magic de divertisment.

Copiii din CONCORDIA vor incanta invitatii cu momente artistice sustinute de Orchestra Trandafirilor, Tobosarii, Ansamblul de dansuri populare si Taraf si vor emotiona cu povestile lor de viata si realizarile personale expuse in cadrul Expozitiei Atelierul de Arta si Brutaria CONCORDIA.
La primul eveniment de caritate „Cine salveaza o viata salveaza intreaga lume”, organizat anul trecut, The Grand a strans 12.625 de euro pentru copiii defavorizati din CONCORDIA. Copiii din Organizatia Umanitara CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obtinute in urma licitatiei si donatiilor.

Biletele pentru eveniment pot fi cumparate accesand site-ul www.concordiacharityevent.ro.

Concordia este o organizatie umanitara austriaca non-profit, apolitica, dedicata reintegrarii sociale, scolare si familiale a copiilor si tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau din strada.
In prezent, CONCORDIA adaposteste peste 400 de copii si tineri, organizati in grupuri de tip familial de cate 8-12 copii, in casele si locuintele sociale pe care le administreaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii-Rahtivani (judetul Prahova). Acestora li se adauga cei 200 de copii ai strazii din programul de asistenta stradala din cadrul Centrului Social "Sf. Lazar" din Bucuresti.
De toti acestia se ocupa cu dedicatie peste 170 de angajati, voluntari si colaboratori.


Sustinatorii evenimentului „Daruieste o noua viata”
Societatea Companiilor Hoteliere The Grand - complex multifunctional de lux este un sustinator important al Organizatiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat anul trecut evenimentul de caritate “Cine salveaza o viata salveaza intreaga lume” in beneficiul copiilor din CONCORDIA si a donat direct fonduri organizatiei.

Olga Gudynn International School (OGIS) a demarat recent un parteneriat de durata cu CONCORDIA, care consta in evenimente de strangere de fonduri, activitati educative (ateliere de creatie, serbari, jocuri sportive) care sa apropie copiii din cele doua institutii. Prin Fundatia Olga Gudynn se organizeaza diverse evenimente umanitare.

Fundatia Bright Light s-a alaturat evenimentului de caritate din acest an. Damian Draghici s-a implicat intr-un moment artistic alaturi de copii talentati din CONCORDIA. Activitatea fundatiei se concentreaza pe initierea si implementarea de proiecte in diferite domenii de interes, cum ar fi: incluziune sociala, educatie, sanatate, arta, cultura.

ITS Events Management colaboreaza cu Organizatia Umanitara CONCORDIA, implicandu-se in managementul evenimentelor, strangerea de fonduri si alte activitati. ITS Events va fi prezenta la eveniment alaturi de companii mari pe care a reusit sa le implice financiar in viata copiilor.