Organizatorii, ViitorPlus si Silva Group Romania, au demarat campania “Daruieste viata bradului si dupa Craciun!”pentru a stimula consumul sustenabil din timpul sarbatorilor de iarna legat de achizitia de brazi cu radacina in loc de cei taiati, ingrijirea acestora si plantarea lor dupa utilizare in folosul comunitatii.

Alege brazii cu radacina! De Craciun te bucuri de miros proaspat de brad si apoi ii daruiesti inca o viata prin plantare. In plus, Silva Group va dona 10% din achizitiile dumneavoastra  pentru activitatile de impadurire ale ViitorPlus.

 In luna februarie, ViitorPlus va organiza un eveniment de plantare pentru brazii pe care nu ati reusit chiar dvs. sa-i plantati, despre care veti fi informati ulterior.

Poti cumpara bradul cu radacina care iti place pe www.magazinuldebrazi.ro si nu uita sa ne trimiti o copie dupa dovada platii prin e-mail la gabriela.ticu@viitorplus.ro, fara de care nu putem contabiliza donatia.

Informatii despre intretinerea brazilor pentru a creste sansele de supravietuire: brazii cu radacina sunt plantati si crescuti special pentru aceasta destinatie, intr-un mediu controlat, pentru a ajunge la o calitate excelenta. Brazii in ghiveci sau cu balot din pamant sunt extrasi din pepiniere cu radacini, astfel, pot fi replantati dupa terminarea sarbatorilor de iarna. A nu se amplasa langa surse directe de caldura. Se uda zilnic cu 300-400ml apa. Dupa Craciun trebuie acomodat cu temperatura exterioara. Se planteaza cand temperatura depaseste 3-4 grade C.

 
Gabriela Ticu

ViitorPlus - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

Tel: 0735.854.170

Web: www.viitorplus.ro