Semnificatia Martisorului a ramas aceeasi de-a lungul timpului: este un simbol al primaverii, al revenirii la viata si al optimismului. In schimb, forma lui a cunoscut mai multe schimbari.

Daca anul acesta vrei sa daruiesti un martisor special, un gand de bine pentru Romania si oamenii din jurul tau, te asteptam la sesiunea de fotografie Dear Romania pe 2 martie, de la 18.30 pana la 20.30 la Carturesti MTR (Muzeul Taranului Roman, Şoseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucureşti, 011341).

Dear Romania, Write Our Future este o poveste in imagini despre proiectiile şi perceptiile noastre despre Romania. Printr-o serie de şedinte foto in toata tara proiectul va da o voce tuturor celor care cred ca Romania merita ceva mai bun. Mesajele din fotografii vor contura profilul informal al Romaniei vazuta prin ochii oamenilor obişnuiti.

Daca vrei sa fii si mai inspirat/a, arunca o privire la cateva dintre albumele de la sesiunile trecute:
•    RIUF, Sala Palatului, 22-23 octombrie 2011, Bucureşti
•    Gala Participarii Publice, 10 noiembrie 2011, Bucuresti
•    TEDx, 11 noiembrie 2011, Bucureşti
•    Conferinta Anuala GRASP Pentru ca ne pasa. Rolul implicarii civice in dezvoltarea Romaniei, 11- 13 noiembrie 2011, Amsterdam.



Initiativa face parte din proiectul "Dear World, Write Our Future" (www.dearworld.me), lansat in Statele Unite ale Americii in urma uraganului Katrina in 2005. Artiştii fotografi interesati sa faca parte din caravana oficiala a proiectului ne pot contacta la office@mygrasp.org.

Dear Romania este organizat in parteneriat cu Dear World, Write Our Future si Carturesti si sustinut de partenerii media: RFI, Radio Romania International, Radio Romania Actualitati, Romania Pozitiva, Lume Buna, ȘtiriONG, CSRevolution