Ne trăim viețile într-un ritm alert, mereu în mișcare, mereu pe fugă. Iar finalul de an nu face excepție, ba din contră, ritmul devine și mai intens. Și totuși, iubim la nebunie toată agitația aceasta – pentru că este acel moment când căutăm cadouri pentru cei la care ținem. Dar și pentru noi.

Crăciunul acesta, DRESSINGZ, platforma online care își propune să creeze o comunitate de iubitori de modă sustenabilă, care vând și cumpără haine si accesorii premium pre-owned din garderobele personale, propune o multitudine de idei de cadouri - fie că sunt pentru fiecare dintre noi, fie că sunt pentru cei dragi. Și face, la rându-i, un cadou: in-clude fiecare membru al comunității în cercul faptelor bune.

Astfel, în luna decembrie, DRESSINGZ va dona cate un articol de îmbrăcăminte către Bine Boutique/ Crucea Roșie Română, pentru fiecare produs achiziționat pe dressingz.com. Pentru ca fiecare membru Dressingz să se poată bucura de ceea ce re-prezintă cu adevărat spiritul Crăciunului: darul generozității și al bucuriei pentru cei care au cea mai mare nevoie de el!

Și dacă sunteți în căutarea unui dar special si prietenos cu natura, DRESSINGZ vă invită să urmăriți propunerile de cadouri publicate zilnic, în luna decembrie, pe paginile de so-cial media, în Dressingz Advent Collection. În afară de discounturile permanente de care vă bucurați pe Dressingz, produsele pre-owned având prețuri cu până la 80% mai mici față de prețul de magazine, ofertele din Advent Calendar vin cu discounturi supli-mentare, valabile doar 24 de ore. Fiți pe faza, urmăriți story-urile Dressingz toată luna de-cembrie!

DRESSINGZ s-a născut din grijă pentru planetă și dragoste pentru modă și oameni. Ne străduim să ne surprindem clienții cu nenumărate motive de bucurie, drept mulțumire că au ales moda circulară și platforma DRESSINGZ. În prag de sărbători, nu există bucurie mai mare decât aceea de a dărui, de aceea ne-am propus să împărtășim din spiritul Crăciunului cu cei care au mai mare nevoie, avându-i “complici” chiar pe utilizatorii noștri. Le mulțumim, de asemenea, partenerilor de la Bine Boutique/ Crucea Roșie Română pentru bunăvoința și dedicarea cu care au făcut ca acest proiect sa se întâmple.” - a declarat Romina Tăzlăoanu, co-fondator DRESSINGZ.