Vineri, 30 noiembrie, la AFI PALACE COTROCENI, in zona de joaca Zorky’s Planet, Asociatia Telefonul Copilului, Kanal D si Europa FM va invita la o zi plina de muzica, dans, jocuri si premii.


Evenimentul face parte din Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, care in acest an se desfasoara intr-un concept unic! Astfel, un post de televiziune, Kanal D, si un post radio, Europa FM, vor sustine cauza „telefonul copilului” si printr-un maraton comun, acela al gandurilor bune catre toti copiii care au nevoie de ajutor.

La data de 30 noiembrie 2012, de Sfantul Andrei, emisiunile Kanal D si Europa FM vor fi dedicate campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”. Atmosfera din spatiul de joaca Zorky's Planet, aflat in AFI Palace Cotroceni, va fi transmisa in direct, din ora in ora, de Kanal D si de Europa FM si se va bucura de prezenta vedetelor posturilor.

Copiii se vor putea juca, vor participa la concursuri cu premii, se vor bucura de prestatia unui numar impresionant de coruri, ansambluri artistice si grupuri de copii: Minisong, BimBam Sunetul Muzicii, Alegretto, Meloritm, Andantino, Nostalgia, Stelutele Europei, Rainbow Kids, Copii Talentati, Mladite Ilfovene, Pasitos, Gasca Zurli si Piticii. Ralu Ille, Marioara Man Gheorghe, Cristina Vasiu si trupa Mandrele s-au alaturat si ei campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”  si vor sustine recitaluri la eveniment.

Cristina Vasiu va face cunoscut in aceasta zi speciala imnul campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Simona Patruleasa impreuna cu fiica sa Ingrid, Virgil Iantu, Christian Sabbagh, Cove, Cristina Cioran, Paula Chirila, dar si dar si George Zafiu, Radu Constantinescu si Toader Paun, vocile de la Europa FM sunt doar cateva dintre vedetele care se vor juca alaturi de copii si parinti in spatiul de joaca Zorky’s Planet. Cei prezenti vor avea ocazia sa-si vada vedetele preferate la joaca in carusel, in roller coaster sau in masinute.

“Dragii mei, va astept cu mic cu mare sa ne simtim minunat intr-o zi plina de surprize frumoase, joaca si cadouri intr-un spatiu care sa ne aminteasca de copilarie. De Sfantul Andrei, haideti sa ne bucuram impreuna si sa ii ajutam printr-un simplu sms la 8848 pe acei copii care au uitat sa zambeasca”, a declarat Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D.

“Va fi o zi cu adevarat speciala pentru noi, ne vom simti bine impreuna, dar vom face si ceva semnificativ pentru copiii care au nevoie de ajutor. Sa nu uitam ca putem schimba in bine viata unor micuti care se simt singuri pe lume, donand 2 Euro prin sms la 8848!”,a declarat Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D.

"Dorim sa reamintim intregii lumi ca simbolul copilariei este joaca! Cu un sms la 8848, in valoare de 2 euro, putem da sansa mai multor copii sa se bucure de copilarie. La Telefonul Copilului dorim sa putem acorda ajutor fiecarui copil aflat in dificultate. De la primul apel.”a declarat Catalina Florea, Director Executiv, Asociatia Telefonul Copilului

Anul acesta, Asociatia Telefonul Copilului, Kanal D si Europa FM raspund nevoilor copiilor printr-un nou demers de sprijin fata de singura linie de asistenta pentru copii si parinti la nivel national, 116 111. Apelul comun este indreptat catre toti romanii care doresc sa se implice pentru ca fiecare strigat de ajutor sa primeasca un raspuns la celalalt capat al firului, la primul apel.

Printr-un singur SMS la 8848 in valoare de 2 euro putem face diferenta intre un raspuns de la primul apel si un ton ocupat,pentru ca fiecare apel pierdut poate insemna pierderea sansei de a schimba in bine viata unui copil.

Multumim partenerilor care s-au alaturat demersului nostru: Libertatea, Libertatea pentru femei, AFI Palace Cotroceni, Zorky’s Planet, Spectacular, CrazyDeal.ro.

Contam si in cazul acestei campanii pe sprijinul reprezentantilor mass media si le multumim tuturor pentru asigurarea constanta a vizibilitatii numarului 116 111 in randul copiilor si parintilor, ceea ce a facilitat tratarea cat mai multor cazuri de incalcare a drepturilor copilului.

***
Despre Asociatia Telefonul Copilului
Asociatia Telefonul Copilului este o organizatie neguvernamentala, non-profit, activa in domeniul protectiei drepturilor copilului. 7 zile din 7, intre orele 08.00-00.00, Asociatia Telefonul Copilului raspunde copiilor si parintilor la linia de asistenta gratuita, unica la nivel european, 116 111, specializata in domeniul protectiei drepturilor copilului. Apelul este gratuit, oferit de Romtelecom si Cosmote. Pentru informatii detaliate legate de Asociatia Telefonul Copilului si activitatea acesteia, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 021 413 00 11 / 0740 111 468, adresa de e-mail telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau sa accesati website-ul organizatiei  www.telefonulcopilului.ro.

Despre Kanal D
Kanal D Romania este parte din Dogan Media International – subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piata de media in Turcia. DYH are in portofoliul sau cele mai importante publicatii din Turcia, printre care  "Milliyet" si "Fanatik", 7 posturi TV (printre care Kanal D si CNN Turk), statii radio si case de productie audio, video si print. In anul 2011, Kanal D s-a pozitionat pe locul trei in topul televiziunilor din Romania. www.kanald.ro