In spiritul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, vineri, 17 Mai, Societal va da intalnire la Cluj, de la ora 16 la sediul CVCN,  la Seminarul “Voluntariatul si Responsabilitatea Sociala”.

Ce reprezinta Responsabilitatea Sociala la nivel unei organizatii ?
Ce beneficii imi poate aduce o strategie de responsabilizare in lucrul cu voluntarii ?
Ce instrumente pot folosi? Cum ma poate sprijini echipa REPER21 ?
Sunt cateva dintre intrebarile la care vom raspunde in cadrul intalnirii de vineri.

Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din intreaga tara aplica principii de responsabilizare in evenimentele si proiectele pe le organizeaza. Echitatea Sociala, Echilibrul Mediului, Eficacitatea Economica si Buna Guvernanta sunt valorile ce guverneaza parteneriatele Societal. Te invitam vineri pentru a-ti impartasi mai multe despre experientele Societale.


INSCRIERE:

Pentru o buna organizare, va solicitam un scurt e-mail de inscriere la adresa: diana.calin@reper21.org. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la Centrul de Voluntariat Cluj Napoca , de pe str. Virgil Fulicea, nr. 1, ap. 1.

Durata Seminarului : de sunteti cu chef de discutii si intrebari, vom avea la dispozitie 2 ore, intervalul 16.00-18.00

ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.
SUSTINATOR: Centrul de Voluntariat Cluj Napoca.


***
Societal (sau „Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu in cadrul organizatiilor societatii civile") este un proiect realizat de Asociatia REPER21, in parteneriat cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES, si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.