Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale - CENTRAS, impreuna cu European Action Social Network – ESAN, va invita, in data de 30 septembrie 2010, sa participati la Conferinta de Lansare a Proiectului “Parteneriat pentru Dezvoltare”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Crowne Plaza, Strada Poligrafiei nr. 1, Bucuresti, incepand cu orele 10.00. 

 

Responsabilitatea corporatista, si in sens mai larg cea a antreprenorilor, este un subiect de management larg dezbatut, dar cati dintre noi intelegem cu adevarat importanta acesteia precum si motivele pentru care a dobandit un astfel de rol in societatile contemporane?

Multi lideri antreprenori afirma ca sunt preocupati sa se mentina activi in cadrul comunitatii si sa lucreze in beneficiul acesteia, dar nu stiu cum, de unde sa inceapa si cum sa armonizeze activitatea lor economica cu cea de CSR.

Pe de alta parte, organizatiile societatii civile isi doresc sa isi creasca nivelul de profesionalism si de expertiza, sa isi diversifice sursele de venit si sa isi construiasca sustenabilitatea, astfel incat sa poata acorda servicii de valoare beneficiarilor lor.

In acest sens, proiectul “Parteneriat pentru Dezvoltare” propune deschiderea dezbaterii si dezvoltarea de initiative comune ale antreprenorilor si organizatiilor neguvernamentale, in sensul promovarii dezvoltarii durabile, a stimularii crearii de locuri de munca si a cresterii coeziunii sociale la nivel local. Activitatile desfasurate in cadrul proiectului vor acorda o atentie deosebita unor aspecte cheie privind stimularea parteneriatului intre diferiti actori sociali activi la nivel local, regional, national si international.

Pentru participarea la Conferinta de Lansare a Proiectului “Parteneriat pentru Dezvoltare”  organizatorii vor acoperi integral costurile de cazare pentru noaptea 29 septembrie, o pauza de cafea si masa de pranz in data de 30 septembrie si transportul cu avionul, pe orice distanta, la clasa economica, cu trenul, dupa tariful clasei a II-a, pe distante de pana la 300 de km, si dupa tariful clasei I, pe distante mai mari de 300 de km (vagon de dormit – numai pentru calatoriile pe timp de noapte, pe distante de peste 300 de km), mijloace de transport auto, maximum 7,5 litri/100 de km.

 

Procedura de inscriere

Pentru inscrieri, va rugam sa confirmaţi prezenţa la adresa cristina@centras.ro sau fax 021 223 00 12.  

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 021 223 00 10. Persoana de contact: Cristina Mastacan.

 * Definitia dezvoltarii comunitare, conform Dumitru Sandu, Dezvoltare comunitara. Cercetare, practica, ideologie, Ed. Polirom, Iasi, 2005

Va asteptam!