In fiecare vineri, intre orele 10-12, cu programare prealabila (si pregatire anterioara a discutiei) Dreamcatchers Romania tine in cadrul FREE FR Friday Clinik discutii online cu doritorii. Discutiile sunt gratuite si sunt orientate spre aplicabilitatea practica a notiunilor de fundraising.

Teme care sunt abordate in mod uzual: Inceputurile in FR, cum sa fac FR fara fonduri, ce trebuie sa stiu, ce greseli sa evit, pe ce sa ma bazez, cum sa abordez potentialul donator, cum fac FR in scoala/liceu/spital, se poate sa strangi bani pentru arta/cultura ,etc.- sa dati mesajul mai departe tuturor celor despre care stiti ca se zbat sa stranga  fonduri- sa trimiteti email de programare la discutii pe adresa cristiana.ionescu@dreamcatchers.ro cu datele voastre, o scurta prezentare, temele pe care le doriti abordate, ID de Skype sau messenger.

FREE FR Friday Clinik  este gandit sa ajute cat mai mult fundraiserii juniori sa-si atinga obiectivele, sa aduca picaturi de bine in cat mai multe localitati/comunitati, sa transfere cunostinte unei noi generatii de fundraiseri.Dreamcatchers Romania este prima agentie de fundraising din Romania, al carui initiator, Cristiana Ionescu, a fost desemnata cel mai bun fundraiser al anului in 2009. Agentia este specializata in atragerea de fonduri prin campanii de SMS, radiodon, direct mailing, dar si in strategie de fundraising. Dreamcatchers ajuta organizatiile in recrutarea si  specializarea fundraiserilor prin traininguri personalizate.