Centrul Constanta al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania (ADV) in parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Constanta (CPECA) organizeaza o serie de campanii de informare, educare si comunicare cu tema “Implica-te !!! In comunitatea ta drogurile nu isi au locul!”.

Actiunile se vor desfasura dupa urmatorul program:

• 10-11 iulie 2010, orele 10-13 - in statiunea Mamaia, zona Cazino;

• 31 iulie-01 august 2010, orele 10-13 - in statiunea Costinesti;

• 21-22 august 2010, orele 10-13 - in Vama Veche.

Scopul acestora este cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor asupra riscurilor la care se expun consumand droguri ilicite puternice si substante etnobotanice si incurajarea adoptarii unui comportament sanatos privind problematica HIV/SIDA, a bolilor cu transmitere sexuala.

ADV Romania se alatura astfel planului de actiune “ LITORAL 2010“, initiat de Ministerul de Interne pentru punerea in aplicare a Conceptiei Generale de Actiune privind Planificarea, organizarea si executarea misiunilor de ordine si siguranta publica “ LITORAL 2010“, si a obiectivului specific SNA 2005-2012 “initierea si dezvoltarea unor proiecte si programe adecvate in folosul comunitatilor locale, pentru consolidarea educatiei civice, culturale si spirituale, ce se constituie in alternativa de viata sanatoasa”.

Partenerul media este Studioul Teritorial de Radio Constanta care va promova aceasta ampla actiune prin derularea unui concurs de cunostinte specifice, urmat de premii surpriza iar sponsori sunt Util Deco – unitate protejata autorizata, sectie a Fundatiei Alaturi de Voi Romania si CPECA.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la tel. 0757/110.251, persoana de contact Mirela Ivan, director ADV Constanta, e-mail: advct@alaturidevoi.ro.