„Cei 1151 de lei stransi la Bazar inseamna cheltuielile pentru doua locuri in tabara. Asadar, inca doi copii din familii vulnerabile, din Valea orasului, vor putea merge in Vrancea in aceasta vara, pentru o saptamana intreaga.”, declara David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvantul Intrupat.

„M-am bucurat sa vad ca multi dintre cei care au vizitat Bazarul au fost oameni din zona. Practic, cei care au donat in acest fel pentru copiii care vor merge in tabara sunt chiar vecinii lor. Este frumos sa vezi asta!”, a spus Bogdan Chelariu, membru al fundatiei

„Am aflat de Bazar din presa si am vrut neaparat sa vin”, ne-a marturisit Camelia S., invatatoare.

„Copiii mei stiau de Bazar, de pe internet. V-am gasit mai greu, dar am dat de cateva lucruri dragute pe care le-am cumparat.  Ma bucur mult ca am reusit sa dau de voi si, chiar daca cu putin, sa contribui la suma de care aveti nevoie pentru tabara copiilor”, ne-a spus o doamna cu chip senin cu care am purtat o conversatie deosebita.

Bazarul a fost doar un alt mod prin care i-am invitat pe toti cei din comunitate sa se alature Fundatiei Cuvantul Intrupat pentru a fi impreuna sprijin pentru copiii vulnerabili. Multumim colaboratorilor nostri din presa pentru promovarea evenimentului si multumim tuturor celor care ne-au vizitat la Bazar. 

Din actiunile de pana acum, am strans fonduri pentru aproape 40 din cei 50 de copii care intentionam sa mearga la munte. Au donat mai ales oameni din biserici, oameni care rezoneaza cu principiile si valorile noastre, oameni care au inteles de ce este important ca fiecare copil sa aiba sansa unor experiente pozitive, a unor bucurii unice care sa-i ajute sa creasca.

Invitam in continuare atat persoanele fizice cat si firmele care vor si pot sa ni se alature si sa sustina financiar participarea unui copil la tabara. Precizam ca legislatia in vigoare (Legea 571/2003 privind Codul fiscal) prevede scaderea din impozitul pe profitul datorat a sumelor aferente sponsorizarii pentru firmele care le efectueaza, in anumite conditii: sunt in limita a 3% din cifra de afaceri si nu depasesc 20% din impozitul pe profit.

********************
Fundatia „Cuvantul Intrupat”, infiintata in 2001, ofera sprijin copiilor, tinerilor si familiilor lor aflate in dificultate din Galati si din judet. Inspirati de valorile crestine, urmarim depasirea starii de vulnerabilitate prin prevenirea abandonului familial si scolar al copiilor, integrarea sociala si profesionala a tinerilor, sustinerea familiilor pentru a deveni stabile. Prin proiectele si actiunile sale, fundatia incurajeaza voluntariatul si implicarea oricarui membru al comunitatii in sustinerea copiilor si a persoanelor vulnerabile.

Anca-Aurora Chiosea
Responsabil comunicare
Fundatia Cuvantul Intrupat
www.cuvantulintrupat.com
info@cuvantulintrupat.com
0236-411695