Padurile noastre sunt de valoare si in perioada aceasta sunt puternic incercate. Noi ne dorim sa fim mai puternici pentru a ne extinde demersurile in fiecare judet din tara! De aceea ne cautam un coleg nou in echipa, care sa ne ajute sa crestem capacitatea de organizare a actiunilor noastre.

Iti doresti sa construiesti o campanie de donatii prin SMS? Sau ai experienta in acest sens in trecut? Crezi ca poti construi alaturi de noi o campanie prin SMS pentru cauza padurilor din Romania? Perfect, noi iti dam ocazia ideala: „Plantam fapte bune in Romania!” isi cauta coordonator al campaniei de donatii prin SMS, care sa ne transpuna cu mult curaj si multa inovatie cauza noastra: cresterea si protejarea padurilor din Romania!

Coordonatorul de campanie de donatii prin SMS va colabora cu responsabilul de comunicare al echipei pentru a construi mesajele si cu partenerul media pentru a realiza si ulterior pune in aplicare planul media al campaniei. De asemenea, aceasta persoana va mentine legatura cu persoanele de contact din partea operatorilor telecom (Cosmote, Orange si Vodafone). Detaliile complete ale pasilor de parcurs se regasesc pe pagina http://donatie.ro/.

Asteptam CV-ul tau pe adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro pana pe data de 1 august 2012.
 

Mai multe detalii la adresa: plantamfaptebune.ro