15 mai, Timişoara

16 persoane cu dizabilităţi intelectuale de la FundaÅ£ia „Pentru Voi” vor participa astăzi la o excursie la Centrul de EchitaÅ£ie şi Agrement Herneacova, oferită de Montessori Haus Timişoara şi Centrul de EchitaÅ£ie şi Agrement Herneacova. 

Programul include vizitarea centrului de echitaţie şi agrement, vizitarea boxelor de cai, plimbare calare şi cu trăsura, precum şi un prânz proaspăt şi delicios oferit de bucătarul-şef al centrului, prin bună-voinţa Montessori Haus Timişoara.

“Ne bucură acest triplu parteneriat, între Fundaţia noastră, Montessori Haus şi Centrul de Echitaţie şi Agrement Herneacova, pentru că dă posibilitatea beneficiarilor noştri să experimenteze o nouă formă de terapie şi totodată să îşi facă prieteni noi într-un cadru relaxant.” – Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.

“Asociația Montessori doreşte să facă o bucurie persoanelor cu dizabilităţi de la FundaÅ£ia „Pentru Voi”oferindu-le ocazia de a petrece de o zi minunată în natură la Centrul de Echitație şi Agrement Herneacova. A dărui bucurie semenilor noștri este una dintre cele mai nobile acțiuni, iar efectul unui zâmbet este puternic chiar și atunci când nu este văzut.”– Laura Caraiman, director executiv Montessori-Schule.

Suntem siguri că va fi o zi pe cât de frumoasă şi reuşită, pe atât de unică şi specială, din prisma experienţei personale a fiecăruia dintre participanţi. Mulţumim colaboratorilor noştri care au pregătit această activitate pentru cei 16 beneficiari ai Centrului de zi „Împreună” -- Montessori Haus Timişoara, Centrul de Echitaţie şi Agrement Herneacova, Melania Omescu, precum şi lui Viorel Stanciu pentru fotografii şi entuziasmul de a ne fi din nou alături.

Fotografiile realizate în cadrul acţiunii vor fi postate în cursul zilei de azi pe pagina de facebook oficială a Fundaţiei: www.facebook.com/FoundationPentruVoi.

Pentru informaţii suplimentare pe marginea acestei acţiuni vă rugăm să ne contactaţi la pentruvoi@pentruvoi.ro sau 0722 573 812. Persoana de contact este Alina Sima.