Vineri, 12 aprilie 2013, autoritatile locale, judetene si regionale, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din regiunea Sud-Est si ai altor structuri asociative, patronatelor si agentilor economici participa la Seminarul de responsabilizare si implicare a comunitatilor locale privind incluziunea sociala, managementul deseurilor si economia sociala ce va avea loc la Tulcea.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Economia sociala, o solutie pentru mediul inconjurator initiat si coordonat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta in parteneriat cu SC Eco-Rom Ambalaje SA.

Seminarul pune in discutie subiecte importante si de actualitate pentru participanti, in calitate lor de reprezentanti ai comunitatilor locale. Se vor dezbate necesitatea abordarii problematicii mediului si a managementului deseurilor in contextul legislatiei europene, dar si oportunitatile privind dezvoltarea de „afaceri sociale” in domeniul deseurilor prin implicarea si mobilizarea grupurilor vulnerabile.

Pentru detalii legate de participare, va rugam sa o contactati pe:
Cosmina Dinu
cosmina.dinu@salvatidelta.ro;
0729 882 614.

Agenda seminarului poate fi consulata aici.