Employee Volunteering Awards – Romania este parte din initiativa de premiere la nivel european a programelor de voluntariat corporatist in cadrul agendei  2011, Anul European al Voluntariatului.

Programul este desfasurat in paralel cu alte astfel de competitii, in 22 de tari din Europa. Campania  Europeana de premiere a initiativelor de voluntariat este sponsorizata de Alliance Boots si Tata Consultancy Services. Business in the Community, in calitate de administrator international al initiativei ENGAGE are rolul de coordonator al Employee Volunteering Award. In Romania  concursul este organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare.


Acest premiu va recunoaste in primul rand companiile cu cele mai bune programe din Romania la cele doua categorii "Companii mari" sau "Intreprinderi mici si mijlocii”. Juriul va premia si un castigator roman la categoria "Inovatie” si un castigator roman la categoria "Debut". 



Castigatorul din fiecare categorie a premiilor nationale va trece la urmatoarea etapa de jurizare realizata de catre  un comitet european pentru decernarea European Employee Volunteering Award.

 Pentru mai multe detalii si pentru a aplica va invitam sa descarcati: Ghid de inscriere EEVA si Formular de aplicare EEVA  de pe site-ul www.arcromania.ro.

Premiile in Romania vor fi decise de un Juriu independent a carui componenta va fi anuntata in cursul lunii octombrie.

Data limita pentru a aplica in cadrul acestei initiative europene este 22 noiembrie 2010, ora 17.00.

Va rugam sa transmiteti formularul de aplicare completat si scrisoarea de accept din partea managementului companiei pe adresa madalina@arcromania.ro. Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati ghidul de inscriere sau o puteti contacta pe Madalina Marcu la madalina@arcromania.ro sau 0724 218 069.

Castigatorii premiilor la nivel national vor fi prezentati in cadrul Galei Oameni pentru Oameni 2011, eveniment separat de EEVA, cu Juriu, sponsori si calendar diferit de cel al prezentei campanii.

Pentru mai multe informatii despre competitia europeana puteti accesa de asemenea  www.bitc.org.uk.

Pentru a consulta ghidul de inscriere si formularul de aplicare va rugam sa accesati www.arcromania.ro.