Concertul live de chitara si muzica folk, sustinut de artisti constanteni care s-au alaturat initiativei,  va avea loc pe 21 septembrie 2013, ora 19.00 la Forte Life (zona Dacia).

Donatiile materiale, respectiv alimente si ajutoare financiare pot fi facute zilnic la sediul Forte Life, intre orele 10.00 – 19.00, precum si in cadrul evenimentului. Facem un apel catre constanteni sa-i sustina pe galatenii afectati de inundatii. Campania se desfasoara in perioada 17 septembrie – 2 octombrie 2013. 

Prin aceasta initiativa, organizatorii isi doresc sa lanseze o invitatie catre toti cei ce vor sa ajute persoane aflate intr-o situatie critica, sub motto-ul “Be better!”. Impreuna dobandim puterea de a crea schimbari pozitive in societatea romaneasca.
 
Pentru detalii suplimentare referitor la donatii, il puteti contacta pe domnul Alexandru Gorga – membru in Asociatia Nationala Romana a Scafandrilor Profesionisti si Sportivi, mobil: 0765/184.999.

***
Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani – in peste 100 de tari. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importanta retea globala de tineri activi”, membrii JCI isi propun sa transpuna in realitate misiunea JCI „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”. Printre membrii marcanti ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), fosti presedinti ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, presedintele Frantei, Jacques CHIRAC, printul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, si multe alte personalitati, care s-au afirmat ulterior in cele mai diverse domenii.

In Romania, Junior Chamber International s-a infiintat in anul 2002 la Bucuresti, in prezent existand organizatii locale JCI in mai multe orase din tara, dintre care amintim: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Lugoj, Ploiesti, Timisoara. Proiectele JCI Romania sunt intreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuala (JCI Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si programe de twinning) si responsabilitate fata de comunitate (proiecte sociale).
 
Be Better! Vizitati pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si informatii de ultima ora despre JCI Constanta.
Persoana de contact: 
Ramona Leonida
0766/400181