Sprijina cu cat poti batranii singuri si familiile defavorizate, in sprijinul carora vrem sa venim impreuna cu tine si in aceasta perioada, cand tot sufletul de crestin trebuie sa se bucure de sarbatorile pascale, de invierea lui Hristos.

Asociatia Filantropica - Sociala Sfantul Apostol Stefan va invita sa va alaturati campaniei desfasurate in perioada premergatoare sarbatorilor pascale, prin care se strang fonduri pentru batranii singuri si mai multe familii aflate intr-o stare financiara precara.

Sa oferim atentia si afectiune noastra semenilor nostrii care nu au avut parte de dragoste, sa le oferim o raza de speranta si o parte din iubirea noastra, pentru a aduce momente de bucurie in sufletele lor si de a transforma lacrimile acestora in zambete de fericire. Asociatia noastra doreste sa colaboreze cu cei care, indemnati de dragoste pentru aproapele,in mod traditional ,asa cum au preluat de la bunicii lor obiceiul crestinesc, doresc sa acorde daruri celor mai saraci.

Oricat de saraci ar fi fost bunicii nostri, gaseau pe cineva mai sarac decat ei spre a le oferi o bucurie de sarbatori, iar sarbatorile pascale erau traite de toti cu o intensitate unica, asa cum ne dorim si noi sa le traim .

Daca acesti oameni ar fi parintii sau fratii nostri,cu siguranta ca nu am fi ramas nepasatori,ci ne-ar fi durut necazul lor si am fi facut tot ce ne-ar fi fost in putinta sa-i ajutam si sa le oferim toata dragostea noastra. Sa incercam sa vedem in fiecare sarac pe ruda noastra draga si atunci inima noastra n-ar ramane rece. Sensibilizand pe aceasta cale bunavointa fiecaruia dintre noi de a contribui din putinul nostru si a face ca sarbatoarea invierii Domnului Iisus Hristos sa fie petrecuta intru dragoste si bunatate de catre toti acei care in lipsuri fiind, nu au puterea de a simti cu adevarat Sarbatoarea Pastelui.

Asiguram pe toti cei ce ne ajuta, ca toate fondurile stranse vor fi directionate catre beneficiarii acestui program .
Daca doriti sa va alaturati noua in acest proiect si sa oferiti o mica donatie, o puteti face prin contul bancar, deschis la BRD: In Lei: RO44BRDE030SV82502330300.

Te asteptam cu drag sa ne contactezi la numarul de telefon 0722450377 - persoana de contact - Elena Rizoiu sau la:
E-mail: asociatia_sfantulstefan@yahoo.co.

Puteti vizita site-ul nostru :www.asociatia-sfantul-stefan.ro

Va multumim pentru compasiunea si dragostea dv. pentru cei saraci, in sprijinul carora  vrem sa venim,multumindu-va pentu donatia si pentru colaborarea cu asociatia noastra.      
                         
Presedintele asociatiei, Preot Paul Adrian Stanescu