Hope and Homes for Children Romania desfasoara de Craciun o campanie ambitioasa -  www.felicitaridininima.ro - cu o miza foarte serioasa – suportul familiilor cu copii aflate in impas. Ne dorim foarte mult sa va castigam cu acest proiect de responsabilitatea sociala si sa ne ajutati sa-l ducem pana la capat, recomandand aceste felicitari de Craciun clientilor dumneavoastra.

In fiecare iarna sistemul de protectie a copilului este asaltat de sute de intrari de copii pe care asistentii sociali sunt nevoiti sa-i ia de langa parintii lor din cauza frigului si a saraciei. Unde ajung acesti copii de Craciun? In niste institutii reci, care arata ca niste spitale municipale. In centre de primire, sau in centre rezidentiale. Adica, intre straini. Fara iubirea parintilor, inspaimantati de ce li se intampla. Neputinciosi.  

Noi am creat aceasta platforma prin care vrem sa vindem 100.000 de felicitari pana la Craciun – www.felicitaridininima.ro.  Felicitarile sunt pictate chiar de copii. Ne-am dori foarte mult sa sprijiniti aceasta campanie, trimitand mesajul nostru catre clientii dumneavoastra.  

Hope and Homes for Children este o organizatie activa in Romania de 12 ani, care are ca scop eradicarea tuturor centrelor de plasament de tip vechi din sistemul de protectie a copilului din Romania pana in 2020.

100.000 de felicitari vor ajuta 400 de copii sa ramana in familiile lor
Poti decide finalul unei povesti de Craciun. Toti copiii isi doresc sa fie acasa de Craciun. In fiecare iarna sistemul de protectie a copilului este asaltat de sute de intrari de copii pe care asistentii sociali sunt nevoiti sa-i ia de langa parintii lor din cauza frigului si a saraciei. Unde ajung acesti copii de Craciun? In niste institutii reci, care arata ca niste spitale municipale. In centre de primire, sau in centre rezidentiale. Adica, intre straini. Fara iubirea parintilor, inspaimantati de ce li se intampla. Neputinciosi.  

Aceasta este o realitate ce se intampla in fiecare an. Avem puterea sa o schimbam! Acesti copii pot fi ajutati sa ramana acasa! Trimite familiei, prietenilor, partenerilor, oamenilor de care iti pasa, felicitari de pe www.felicitaridininima.ro. Sunt pictate de copii care au trait in centre de plasament si acum traiesc in case de tip familial construite de HHC Romania. Vor fi acolo si povestile lor.
 

Puteti alege dintr-o serie de 10 felicitari, care se pot personaliza cu logo-ul companiei (de la o comanda de cel putin 100 de felicitari), pe tipar digital de foarte buna calitate. Pasii pentru alegerea felicitarilor,  adaugarea logo-ului si plasarea comenzii sunt actiuni simple si se gasesc in sectiunea de aici.