Asociatia Colors va invita la prima editie a Festivalul International de Desene Animate (International Cartoons Festival) care va avea loc la Brasov, intre 4-7 iulie.

Asociatia Colors organizeaza pentru prima data in Brasov un festival international de desene animate destinat celor mici si celor mari, cu scopul de a promova multiculturalitatea, modalitatile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar si de a oferi celor mici o ocazie de a se familiariza cu alte limbi straine, intrucat desenele vor fi prezentate in formatul original, fara a fi dublate si fara subtitrare.

Voluntarii Asociatiei Colors au ales pentru eveniment desene animate reprezentative din tari precum Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franta, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elvetia, Rusia, Scotia, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania si Romania, vizionarea desenelor facandu-se intre orele 10-13 si 15-18, la Centrul de Activitati Colors, din str. Mircea cel Batran nr. 4.

“Desenul meu preferat este Reksio, despre aventurile unui catel cu o ureche bleaga si prietenii lui. Reksio este distractiv si are o inima buna. Ii invit pe toti copiii din Brasov sa vina la festival si sa il cunoasca pe Reksio” a declarat Olga Medrzejewska, voluntar din Polonia al Asociatiei Colors si unul dintre initiatorii evenimentului.

In cadrul festivalului veti putea viziona totodata desene animate celebre, precum Lolek si Bolek, Mihaela, Willi Frog, Popeye sau Nu, pogodi!

Programul festivalului:
Miercuri, 4 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 si 15-18
Joi, 5 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 si 15-18
Vineri, 6 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 si 15-18
Sambata, 7 iulie, Centrul de Activitati Colors, orele 10-13 | Parcul Tractorul, orele 10-13 si 17-20.

Programul detaliat al festivalului il gasiti pe plinideidei.ro si facebook.com/asociatiacolors. Intrarea la festival este libera.

International Cartoons Festival este un eveniment organizat de Asociatia Colors in cadrul proiectelor “Fii activ si creativ” si “Hand by Hand with Europe” finantate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 Serviciul European de Voluntariat.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151. Povestile voluntarilor EVS le gasiti pe supervoluntari.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro