Fundatia „Alaturi de Voi” Romania, , Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia COTE si Fundatia Star of Hope Romania va invita in data de 21 octombrie 2009, intre orele 11:00 – 12:00, in Salonul Mezanin din incinta Hotelului Unirea Iasi, la conferinta de presa care prezinta concluziile proiectului „E timpul pentru o schimbare!”, derulat de cele 4 organizatii in Iasi, Botosani, Constanta, Mures si Vaslui pe tema integrarii profesionale a persoanelor cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA.

 La aceasta conferinta de presa vor fi prezentate date comparative privind incadrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati din cele cinci judete si principalele probleme identificate la incadrarea in munca – atat din perspectiva angajatorilor cat si a persoanelor cu handicap. De asemenea, tot la acest eveniment, reprezentantii mass media vor avea acces la povesti de succes care dovedesc faptul ca persoana cu handicap poate fi un angajat de succes.

Mentionam faptul ca pentru a facilita integrarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati, a fost infiintat site-ul www.jobdirect.ro – primul site cu locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati – pe care sunt importante resurse de informatie menite sa sprijine angajatorul si viitorul angajat in ideea viitoarei colaborari.

Implementatorul principal al proiectul „E timpul pentru o schimbare!” este Fundatia „Alaturi de Voi” Romania, iar finantarea este din partea UNIUNII EUROPENE prin programul PHARE.

Detalii despre eveniment puteti obtine la telefon 0232 275568 sau la adresa de e-mail anca.prisacaru@alaturidevoi.ro , persoana de contact Anca Prisacaru.

Va asteptam!

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE, contactati cfcu.phare@mfinante.ro.