Dalles Revolution prezinta "Flori, Fete, Filme sau Baieti" de Mimi Branescu
o productie TEATRUL.ro - 12 & 13 noiembrie 2009.

Un succes la primele reprezentatii, spectacolul „Flori, fete, filme sau baieti”, dupa textul original al lui Mimi Branescu, revine in spatiul Cafenelei Dalles, joi 12 noiembrie şi vineri 13 noiembrie, orele 19.00. O productie TEATRUL.ro, in regia şi scenografia lui Radu Popescu, spectacolul ii include in distributie pe Paul Ipate, Cristina Gavruş, Zaharija Angeleska şi Alexandru Secareanu.

„Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La şaisprezece ani. Despre indragostire la şaisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam şi ce poate sa insemne toate acestea pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi – in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte. Un text care nu dezbate probleme morale, dar care ii va face pe multi spectatori sa se intrebe – care sunt lucrurile pentru care merita sa ne zbatem, pentru care merita sa traim? Ne face placere sa revenim in cafeneaua Galeriei Dalles. Dupa reuşita primei reprezentatii abia aşteptam reintâlnirea cu un public extrem de cald şi cu un spatiu facut parca anume pentru tipul de teatru pe care il practicam." mentioneaza Radu Popescu, regizorul şi scenograful piesei „Flori, fete, filme sau baieti”.

Durata piesei: 1h 30.

Biletele se pot rezerva prin telefon la numarul 031.80.52.491, pe adresa de mail office@dallesrevolution.ro sau se pot achizitiona de la casa Librariei Dalles (Bd. N Balcescu, nr.18)

Pretul unui bilet: 25 Ron

Mai multe informatii:
www.dallesrevolution.ro
www.teatrul.ro