Hospice Casa Sperantei , Kronstadt Media si Asociatia "Floare de Colt" Brasov, va invita Duminica 27 Martie 2011, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta, unde va avea loc concertul caritabil  "Folk si Teatru vindecator de suflete", duminica, 27 martie 2011, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

La a doua editie a acestei manifestari,  Kronstadt Media si Asociatia "Floare de Colt" Brasov prezinta publicului brasovean un concert folk  de exceptie sustinut de Marius Batu si invitatii sai. Muzica folk va alterna cu momentele de teatru scurt  oferite de  trupele: P4tru (Liceul Informatica), Antract (Liceul Unirea) si Floare de Colt.

Marius Batu, un bun prieten al fundatiei,  a acceptat pentru a doua oara invitatia organizatorilor de a sustine un concert in beneficiul pacientilor Hospice. In primavara anului trecut, in cadrul unui eveniment la un mall din Bucuresti, interpretul a oferit un prim concert de sustinere a cauzei noastre.

Marius Batu se identifica cu muzica Folk. In anul 1977 a infiintat alaturi de Eugen Baboi, Grupul Poesis. In perioada 1982-1985 activitatea sa artistica s-a desfasurat la Cenaclul „Flacara” iar in 1994, dupa o perioada de 8 ani petrecuta departe de tara, a revenit pe scena si a sustinut nenumarate concerte alaturi de nume mari din folk-ul autohton.
Alaturi de  Marius Batu pe scena Centrului Cultural Reduta muzica folk va fi interpretata de Trupa Verde, Iulia Caraiman in duet cu Raluca Manea, Oana Pop si Formatia „Om Bun”.

„Succesul editiei anterioare a concertului folk,  entuziasmul si numarul mare al celor care au acceptat sa urce pe scena pentru aceasta cauza caritabila dar si publicul numeros din sala m-au determinat sa dedic timp si efort pentru organizarea celei de-a doua editii a concertului caritabil de folk.Trupe de teatru din liceele brasovene  s-au alaturat evenimentului si sper ca publicul va aprecia talentul acestor tineri inimosi” ne declara Cosmin Serban, intitiatorul acestui eveniment.

Un grup de oameni tineri cu spirit social, incearca sa faca lumea sa inteleaga ca exista viata in multe alte feluri. Un pic de la fiecare poate face mult pentru oamenii aflati in dificultate.

Biletele s-au pus in vanzare la Centrul Cultural Reduta si la sediul HOSPICE Casa Sperantei, costul unui bilet fiind de 10 lei.
Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi la acest eveniment!

Persoana de contact:
Gabriela Tokes
Senior Fundraiser
Mobil: 0728-13 00 91
gabriela.tokes@hospice.ro