Fundatia Baylor Marea Neagra va participa in perioada 11-13 septembrie 2009, in Bucuresti, la ONGFest, Targul National al organizatiilor neguvernamentale din Romania, pentru a informa si pentru a se informa! 

Fundatia Baylor Marea Neagră (www.baylor-romania.ro) este o organizatie neguvernamentala a carei misiune consta in a ajuta comunitatea sa dezvolte servicii eficiente de prevenire si ingrijire HIV si hepatite . In Constanta si Tulcea, in Centrele Baylor (www.test-hiv.ro) peste 6 700 de persoane au fost consiliate şi testate HIV rapid, iar 1 600 de medici, asistente, stomatologi, psihologi, factori de decizie au participat la cursuri acreditate de educatie medicala continua.

Va asteptam la standul nostru din strada Polona, langa biserica Sf. Dumitru, de vineri pana duminica, intre orele 10.00 si18.00 pentru a discuta, fara frica si prejudecati, despre infectia cu HIV si hepatite, sa urmarim impreuna un scurt film “Liniile sangelui” si sa gasim cai si metode prin care puteti ajuta pe altii. Nu ne vor lipsi diferite materiale informative.