Fundatia Calea Victoriei va propune proiectul Arta vine la tine, dedicat companiilor interesate de motivarea si dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor. Proiectul urmareste sa faciliteze accesul la o varietate de evenimente culturale si artistice interactive, aducand evenimentele culturale si artistii mai aproape de angajati.
 
Evenimentele culturale – concerte, piese de teatru, spectacole de dans si pantomima, intalniri cu personalitati – se muta din spatiile conventionale (sali de spectacol) in spatii moderne, aflate in cladiri de birouri. Astfel programul de lucru si distanta fata de centrul orasului nu mai sunt o problema.
 
Prin dialogul deschis si accentul pus pe interesele participantilor, proiectele noastre incurajeaza initiativa si schimbul de idei.
 
Arta vine la tine sprijina initiativa companiilor de a-si diversifica campaniile interne si externe de CSR, de a completa structura traditionala de teambuilding cu proiecte creative la locul de munca si de a contribui la dezvoltarea personala si profesionala a participantilor prin interactiune, initiativa si atmosfera relaxanta.
 
Activitatea fundatiei a inceput in ianuarie 2008, avand ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara. Rezultatul celor peste 5 ani de experienta este organizarea unor evenimente si proiecte culturale foarte apreciate de publicul bucurestean. Domeniile in care activam sunt: antropologie, astronomie, actorie, design, arte plastice, istorie si civilizatie, filozofie, fotografie, jurnalism si scriere creativa, muzica si dans, religie si mistica. Lectorii nostri sunt personalitati ale vietii culturale, profesori, cercetatori sau artisti din diverse domenii, abordare lor tematica fiind originala si actuala.
 
CONTACT: Sandra Ecobescu, Presedinte Fundatia Calea Victoriei 
sandra@victoriei.ro
mobil: +40 723 167 892