Fundatia Cuvantul Intrupat, singura organizatie din judet inscrisa in Campionatul de Bine, te invita sa sustii proiectul sau, “Tabara pentru copiii vulnerabili”.

Concret, poti sa donezi direct pe www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Tabara-pentru-copiii-vulnerabili si sa promovezi proiectul printre prietenii si colegii tai, dandu-le astfel ocazia sa contribuie si ei la biletul de tabara al unui copil in dificultate. Indiferent cat de mica este suma pe care alegi sa o donezi, aceasta conteaza pentru un copil care asteapta cu nerabdare si entuziasm prima iesire la munte din viata lui. Trebuie sa mai stii ca nu se percepe comision la donatia pe care o faci.

Investeste in ceea ce conteaza cu adevarat, intr-o experienta unica pentru un copil, si, la randul tau, vei avea parte de recunostinta noastra si a lui si vei experimenta ca “este mai ferice sa dai decat sa primesti”. Pentru ca noi credem in maretia gesturilor mici facute cu enorma dragoste.

***
Fundatia „Cuvantul Intrupat”, infiintata in 2001, ofera sprijin copiilor, tinerilor si familiilor lor aflate in dificultate din Galati si din judet. Inspirati de valorile crestine, urmarim depasirea starii de vulnerabilitate prin prevenirea abandonului familial si scolar al copiilor, integrarea sociala si profesionala a tinerilor, sustinerea familiilor pentru a deveni stabile. Prin proiectele si actiunile sale, fundatia incurajeaza voluntariatul si implicarea oricarui membru al comunitatii in sustinerea copiilor si a persoanelor vulnerabile.


Anca-Aurora Chiosea
Responsabil comunicare
Fundatia Cuvantul Intrupat
www.cuvantulintrupat.com
info@cuvantulintrupat.com
0236-411695