Scopul actiunii este dublu: incurajam atat diminuarea risipei si a consumerismului, prin reutilizarea produselor, cat si donatiile din partea persoanelor din comunitatea noastra in beneficiul copiilor vulnerabili.

„Sumele stranse vor fi folosite pentru tabara de vara din acest an la care ne dorim sa participe 50 de copii din familii afectate de saracie, de somaj, analfabetism, de lipsa de oportunitati si resurse. Costul pentru un loc in tabara este de 600 de lei, iar donatiile primite la Bazar speram sa ajute cat mai multi copii sa se bucure de o saptamana la munte, in Vrancea, in iulie.”, declara David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvantul Intrupat.

Asadar, va asteptam la Bazar pe toti cei care, intr-o sambata de sfarsit de iunie, va doriti sa va alegeti cu lucruri frumoase si utile si, in acelasi timp, sa ajutati un copil vulnerabil sa aiba parte de o experienta unica ce poate sa-i schimbe viata.

***
Fundatia „Cuvantul Intrupat”, infiintata in 2001, ofera sprijin copiilor, tinerilor si familiilor lor aflate in dificultate din Galati si din judet. Inspirati de valorile crestine, urmarim depasirea starii de vulnerabilitate prin prevenirea abandonului familial si scolar al copiilor, integrarea sociala si profesionala a tinerilor, sustinerea familiilor pentru a deveni stabile. Prin proiectele si actiunile sale, fundatia incurajeaza voluntariatul si implicarea oricarui membru al comunitatii in sustinerea copiilor si a persoanelor vulnerabile.


Anca-Aurora Chiosea
Responsabil comunicare
Fundatia Cuvantul Intrupat
www.cuvantulintrupat.com
info@cuvantulintrupat.com
0236-411695