Pentru a aduce Craciunul in casele si in sufletele copiilor Fundatia "Inima de Copil" va invita sa fiti partenerii lor in proiectul "Sacul lui Mos Craciun" prin cumpararea obiectelor confectionate de beneficiarii Fundatiei – copii si tineri – in cadrul atelierului de art-terapie.

Acestia au pictat cu vopsea de vitraliu pahare, vaze pentru flori, suporturi de lumanari si au realizat felicitari, coliere, bratari, cercei din margele, toate unicat si deosebit de frumoase.





Puteti cumpara aceste obiecte speciale pentru a le face cadou celor dragi, pentru a le pastra pentru sufletul vostru sau, pur si simplu.... pentru a ajuta! Un alt mod in care va puteti implica este sa comandati si sa cumparati felicitari umanitare realizate de catre o firma specializata cu care organizatia colaboreaza, special pentru aceasta campanie de Craciun (pretul unei felicitari cu plic este de 4 ron/bucata).





De asemenea, in cadrul Caravanei stradale organizate pe perioada unei saptamani in decembrie, puteti dona fonduri, jucarii, alimente, haine, rechizite, orice poate fi facut cadou unui copil!

Fondurile care vor fi stranse in acest fel au destinatii foarte precise:
- pentru a oferi cadouri de Craciun pentru 200 de copii asistati in proiectele fundatiei, din cartiere marginase ale Galatiului si din comunele si satele din judet;
- finantarea atelierul de art-terapie, o parte din suma va fi destinata continuarii activitatii acestuia (materiale, personal, intretinere spatiu etc);
- Centrul de Zi din comuna Pechea, care ofera servicii pentru 17 copii zilnic, a carui sustinere financiara constanta a incetat in octombrie (aici cheltuielile se ridica la 3 000 lei/luna).

Persoana de contact:
Dr. Anna Burtea
Director Executiv
Tel/ Fax: 0236-312199
e-mail: office@inimadecopil.ro
Web: www.inimadecopil.ro