In aceasta vara are loc cea de a zecea editie LEADERS School, editie de colectie care marcheaza aniversarea a 5 ani in care Fundatia LEADERS a contribuit la dezvoltarea semnificativa a sute de tineri de elita romani.

In perioada 5 – 11 august Hotel Orizont din Predeal va gazdui prima scoala de leadership din Romania care ofera participantilor o experienta unica de transformare personala si profesionala. Tinerii amatori de experiente inedite se pot inscrie pe site-ul programului www.leadersschool.ro. 

Fundatia LEADERS continua traditia si aduce si de aceasta data in program lideri importanti din business, arta, sport si societate civila. In plus, cei mai apreciati vorbitori si traineri vor reveni in program pentru a fi din nou alaturi de participanti. Editia de colectie a LEADERS School se bucura de prezenta unor oameni de exceptie printre care Dragos Anastasiu (Presedinte TUI Travel Center & Eurolines), Andrei Rosu (Maratonist), Alexandru Costin (Director General Adobe Romania) sau Adela Jansen (Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale).

Cea de a zecea editie LEADERS School aduce participantilor o serie de surprize si evenimente inedite. Pentru prima data, absolventii revin in program in calitate de vorbitori – acestia le vor impartasi participantilor propriile povesti de succes si drumul parcurs pentru a deveni campioni in leadership.

De-a lungul celor noua editii LEADERS School participantii au fost pusi in situatii inedite in cadrul simularii de business. Fie ca au muls vacute si au creat un nou brand de lapte, ca au produs si vandut mici sau turta dulce, ca au fost fermieri sau ca au dezvoltat un card turistic al Brasovului, acestia au avut sansa de a pune in aplicare conceptele invatate in program. Editia de colectie aduce o noua premiera – simularea de business se va repeta la alegerea publicului care are sansa de a vota online la www.leaders.ro/programe/leaders-school/simulari-de-afaceri.

„Ne bucuram ca in ultimii 5 ani am reusit sa formam peste 270 de campioni in leadership, tineri capabili sa aduca schimbarea pe care ne-o dorim in Romania. Cea de a 10-a editie LEADERS School va oferi o experienta de leadership la cel mai inalt nivel pentru o noua generatie de lideri ai Romaniei”a declarat Adelina Maria, Director program LEADERS School.

Fiecare zi a evenimentului este dedicata unei teme cheie: leadership personal, comunicarea in leadership, leadership-ul echipei si leadership in practica. Subiectele abordate vor fi discutate alaturi de invitati si vor fi ulterior puse in practica prin intermediul atelierelor de leadership. La final, abilitatile antreprenoriale si de leadership ale participantilor vor fi testate printr-o simulare de business realizata sub indrumarea unor antreprenori romani de succes.

In cei 5 ani de la debut, Fundatia LEADERS a adus in program exemple concrete de leadership din diferite domenii, oameni de succes care au ales sa sustina tinerii in drumul lor catre performanta si progres. Printre liderii romani care au impartasit propriile experiente participantilor se numara Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, Dan Pascariu (Presedinte Unicredit Tiriac Bank), Maia Morgenstern (actrita), Raed Arafat (Fondator SMURD), Marius Ghenea (Antreprenor), Serban Toader (CEO KPMG) sau Rucsandra Hurezeanu (Fondator si Manager Ivatherm).

Tinerii care isi doresc sa experimenteze un mod inedit de educatie non-formala se pot inscrie pe site-ul programului www.leadersschool.ro. Cei 30 de participanti selectati vor continua povestea de succes LEADERS si vor deveni la randul lor campioni in leadership.
 
###
Despre Fundatia LEADERS
Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati implicate catre orientare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga. Printre initiativele fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS Education, LEADERS School si LEADERS Academy.