Fundatia “Pentru Voi” din Timisoara, lanseaza o noua pagina de internet www.pentruvoi.ro.

„Au trecut mai bine de 6 ani de la lansarea primuilui web-site si consideram ca aceasta schimbare este una binevenita si necesara in acelasi timp! Situl se doreste a fi o sursa complexa de informatii atat pentru specialistii din domeniu, pentru beneficiarii nostri, persoane cu dizabilitati de dezvoltare si familiile lor, cat si pentru clientii Unitatii Protejate „Pentru Voi”.” a declarat Laila Onu, Director al Fundatiei „Pentru Voi”.

Noul website “Pentru Voi” este dinamic, are o interfata prietenoasa si moderna, cu numeroase aplicatii web dinamice, printre care: YouTube, Flickr, Scribd, PhotoPeach, FaceBook. Situl are o structura aerisita si accesibila pentru utilizatorii de Internet cu sau fara dizabilitati de dezvoltare.

Mai mult, noul website include si o versiune conceputa in limbaj usor de inteles – aflata in lucru, ceea ce inseamna ca exprimarea este simpla, elementara, insotita de pictograme si imagini pentru a transmite un mesaj cu grad inalt de accesibilitate pentru toate tipurile de utilizatori.

Website-ul cuprinde si o versiune in limba engleza care ofera, asemenea versiunii in limba romana, posibilitatea de abonare la newsletterul Fundatiei, publicatie editata trimestrial. Cea mai mare parte dintre pozele integrate in designul website-ului apartin lui Cristian Tzecu, artist fotograf si prieten al Fundatiei “Pentru Voi”.

Fiind inca in perioada de perfectare, orice sugestii de imbunatatire sunt binevenite si va rog sa le transmiteti colegei mele Alina Sima, e-mail: alina.sima@pentruvoi.ro