Voluntarii nostri dedicati i-au scos la iarba verde pe varstnicii Centrului Sf.Dimitrie, i-au implicat intr-un atelier floral inedit pe varstnicii de la centrul Don Orione si au organizat o excursie minunata la manastiri pentru varstnicii asistati la domiciliu.

In perioada verii, Fundatia, impreuna cu voluntarii programului Niciodata Singurvoluntari aproape de varstnici, au organizat o serie de actiuni ce au avut ca scop valorizarea persoanelor varstnice, imbunatatirea starii de spirit a acestora prin experiente placute, ameliorarea izolarii sociale prin socializare si excursii, reactivare fizica si psihica a beneficiarilor varstnici.

Excursia in Parcul Carol din capitala a varstnicilor de la centrul Sfantul Dimitrie a insemnat o ocazie de socializare, impartasire de experiente, ganduri, impresii, o gustare la o cocheta terasa din parc, momente de mult timp uitate de acesti batrani.

O alta sambata neasteptat de placuta a inceput cu un atelier floral la centrul Don Orione alaturi de voluntari si a continuat cu buchete creative ce au impodobit sala de mese a centrului, dar si cu o sesiune foto a fiecarui varstnic mandru de creatiile sale.

Vouluntarii din Braila i-au scos pe varstnicii asistati la domiciliu din casa, propunandu-le o iesire care sa le hraneasca sufletul si sa le dea curajul de a infrunta greutatile vietii. Excursia la manastirile din zona era asteptata de ani de zile si a fost un dar perfect pentru aceasta vara.

Fundatia le multumeste tuturor voluntarilor care s-au alaturat acestor initiative!